Sonjas blogg

Så jäkla typiskt.....

2013-12-17

 

Jag är snorig, känner mig febrig, har frossa, ont i halsen, ja det värker i hela kroppen…

 

 

 

Jag skulle egentligen ha varit på Cirkus i Sthlm nu på Christer Sjögrens julkonsert men jag orkade helt enkelt inte åka dit……..och det är ju inte första gången som jag missar en konsert i december månad. Vet inte hur mycket pengar jag har lagt ut på biljetter som jag inte har kunnat utnyttja. Jag lär mig aldrig att jag alltid blir sjuk denna månad tydligen…..

 

 

 

 

Kände mig risig redan i morse och det har bara blivit allt värre under dagen…….Tycker synd om sonen som tog ledigt eller bytte arbetspass för att han skulle passa Becka medan jag var borta i kväll. Det var ju onödigt……Inte ville han åka på julkonserten i stället för mig och det ville inte dottern heller.....det är inte deras favoritartister direkt.....

 

 

 

 

Vi tog en promenad förbi brevlådan på förmiddagspromenaden..

 

Som vanligt finns massor av dofter att undersöka....

 

 

Skönt att vila efter promenaden....

 

Tränar Becka att gå längs pendeltågsperrongen. Här kollar hon in när ett tåg kommer in och hon blev inte speciellt rädd. Hon är väldigt nyfiken på saker o ting....

 

Lite balansgång innan vi gick hem....

 

 

 

 

I morgon ska Becka till veterinären eftersom hon måste ha en svensk hälsoundersökning för att teckna veterinärförsäkring. Nu är hon olycksfallsförsäkrad och den tecknade jag från den dagen hon kom. Sonen följer med eftersom jag måste åka kommunalt med henne.

Becka har varken åkt pendeltåg eller buss tidigare så det ska bli spännande att se hur det går. Sonen måste följa med för om Becka inte vågar kliva på tåg eller buss så måste han lyfta upp henne och det orkar inte jag. Det blir snärjigt för sonen som måste åka till jobbet vid 16-tiden för att jobba nattpass. Resorna tar sin lilla tid…..

 

Det är fullmåne med allt vad det kan innebära.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden