Sonjas blogg

Duktiga Becka......ua

2013-12-18

 

Becka väckte mig strax efter sex i morse. Jag förstod att hon behövde komma ut. Det tar ju sin lilla tid innan jag har fått på mig nödvändiga kläder och vi kunde komma till lämplig plats men ändå kunde Becka hålla tätt och det förstår jag faktiskt inte för det fullkomligt sprutade ur henne. Hon hade diarré och det var inte lite som kom. Fattar inte hur hon kunde hålla sig???

 

 

 

 

 

 

 

 

Själv känner jag helrisig och är lika dålig i magen så det måste vara något virus som vi har drabbats av…Becka har inte ätit något ”konstigt” och hon har varit jättefin i magen ända sedan hon kom till mig.

 

Hon ville inte ha någon frukost men det ville jag trots kaoset i magen och det fick jag genast känna av....

 

 

 

 

 

Var lite tveksam över om vi skulle åka till djurkliniken men beslöt att göra det eftersom Beckas mage verkade ha lugnat ned sig vid niotiden då vi var tvungna att gå till pendeln…..

 

 

Väntar på pendeltåget..

 

En fin morgon men lite råkall... 

 

 

Becka ville inte gå på pendeltåget frivilligt utan sonen fick lyfta in henne. Först var hon lite orolig men när vi hade passerat två stationer lugnade hon ner sig. Då tog nyfikenheten överhand. Intresserat kollade hon in alla passagerare framför allt när de kom ombord på tåget vid stationerna.

 

 

 

 

Till slut var vi framme vid Handen. Gladeligen gick hon av tåget och sedan uppför alla trappor. Nu skulle vi åka buss. Sonen fick lyfta på henne igen. Bussen var lite läskigare tyckte hon men det var ju inte så konstigt med tanke på att det var en lång ledbuss som krängde och slängde i varje kurva. Promenaden till Kolartorp djurklinik från bussen tar väl en 10-15 minuter och den gillade Becka. Så många nya intressanta dofter som finns längs vägen.

 

Hon gick in frivilligt på kliniken. Det första hon fick göra vara att väga sig. Hon väger 20,4 kg.

 

Spännande dofter här också..

 

 

Hon skällde ut en welsh corgi men för övrigt skötte hon sig jättefint. Hon fick jättemycket beröm av både veterinär och övrig personal. De tyckte att hon var så fin.

Helt lugnt lät hon veterinären klämma och känna och undersöka henne. Inte det minsta knyst eller tendens till oro. Alltså, jag blir helt imponerad över att hon är så lugn och sansad. Allting är ju så nytt.

 

 

 

Väntar på bussen...

 

Hemresan gick ännu bättre även om inte var överförtjust i bussen på tillbakaresan heller. Den var byst med folk och barnvagnar. 

 

 

Väntar på pendeln i Handen

 

Hon skuttade på pendeltåget då vi skulle hem. Hon var lika nyfiken på vad som skedde runt omkring då som på ditresan. Väl hemma var hon trött. Nu var hon hungrig så hon fick lite mat i sig innan hon la sig för att vila efter dagens äventyr.

 

 

 

 

 

Det fanns ingenting att anmärka på när det gällde Beckas hälsa.. Det är en frisk hund, sa veterinären och jag hade ju inte trott något annat heller. Nu ska jag skicka in veterinärintyget så att Becka får en ordentlig veterinärförsäkring.

 

 

 

 

 

 

 

Becka har ätit kvällsmat och vi har gått en ordentlig promenad. Avföringen var fortfarande lite lös men inte rinnande längre.

Jag åt också middag men det skulle jag inte ha gjort…..Nu avnjuter jag ett glas med Samarin…..

 

Det blir tidig sänggång för mig och Becka i kväll.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden