Sonjas blogg

Vinterkräksjuka....regn...vintersolståndet

2013-12-21

 

När jag kom hem strax efter kl 21 igår efter den fantastiska julkonserten så möts jag av en sjuk son som ligger i soffan. Han har drabbats av vinterkräksjukan.

 

 

Han har sprungit på toa precis hela natten så det har inte blivit mycket till sömn. Jag är oerhört lättväckt trots stängd sovrumsdörr. Den enda som inte tycktes bli störd var Becka för hon sov hela natten.

Omtänksamma Iris höll sonen sällskap och följde efter honom in på toa varje gång. Hon undrade nog vad han pysslade med när han hängde över toastolen och spydde……

 

 

 

 

Becka hade burit in Leos tre små leksaksmöss och lagt dem på min säng igår kväll när jag var borta. Undrar varför? Hon går aldrig upp i min säng och mössen har hon haft i vardagsrumssoffan tidigare.

 

 

 

Köpte en gris till Becka men den är tydligen inte rolig....

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag är det vintersolståndet alltså den kortaste dagen och mörkaste dagen på året. Sen blir det bara ljusare och ljusare fram till sommarsolståndet den 21 juni 2014.

 

 

Det har regnat stor del av dagen och jag har märkt att det är något som inte Becka uppskattar.

Hon skulle först inte gå ut på några rastrundor men efter lite lock o pock  följde hon med om än motvilligt. Nu i eftermiddag blåste det rejält också så det var inte någon angenäm promenad precis.

 

 

 

 

Själv mår jag fortfarande pyton men lite julstök har jag i alla fall klarat av idag……får ta resten i morgon. Då ska jag också hämta julskinkan som jag har beställt i köttbutiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden