Sonjas blogg

Stadspromenad....

2013-12-22

 

 

Vi gick in till centrum idag, sonen, Becka och jag.

Det var första gången som Becka var inne i centrala Nynäs men det märktes inte alls. Hon skötte sig otroligt bra. Var hur lugn som helst trots mycket människor, trafik, andra hundar och många nya intryck.

 

 

 

Det blev också mycket väntan för henne utanför olika butiker. Nej, hon lämnades aldrig ensam. Först skulle sonen köpa julklappar på två olika ställen så då stod Becka och jag utanför och väntade. Sedan hade vi stämt möte med dottern som vi mötte på torget. Becka blev jätteglad när hon fick syn på henne.

 

 

 

 

 

Så var det dags att gå in på köttbutiken för att hämta julskinkan. Passade på att köpa kött till Becka också.

 

 

 

Nästa anhalt blev apoteket. Först skulle sonen in för att hämta medicin och sedan hade jag ett ärende dit också. Vi fortsatte vår promenad genom stan och ner till Nynäs rökeri där jag inhandlade olika sill – och strömmingsinläggningar samt gravad lax. Tyvärr var sillsalladen slut.

 

 

 

 

Dottern hade fått presentkort till Nynäs rökeri av sin arbetsgivare i julklapp men eftersom hon inte äter vare sig fisk eller skaldjur så köpte jag presentkortet av henne.

 

 

 

 

 

Vi tog bussen hem men Becka är inte så förtjust i bussåkandet precis. Hon blir orolig. Den långa ledbussen kränger och slänger så det är väl inte så konstigt. Dessutom var det ett himla gnisslande…..

 

Hur som helst är jag otroligt imponerad av att Becka för övrigt är så lugn och sansad. Det har gått tre veckor nu sedan jag hämtade henne på Arlanda…..En helt bedårande liten tjej….

 

Nu är hon utslagen efter dagens äventyr…….

 

 

 

 

 

 

 

Vi hade snö i ett dygn i början av december och då tog jag detta kort. Nu är det +7 grader och barmark....

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden