Sonjas blogg

Lite pynt....trängsel....skinka....

2013-12-23

 

Jag är döförkyld och det sprängvärker i hela kroppen så den här julen blir väl inte så kul kan jag tänka mig.

Jag var tvungen att ta tvättstugan i morse med tanke på alla sängkläder som måste bytas. Både jag och sonen har febersvettats oerhört under influensan. Jag vill inte ha en massa tvätt kvar under julhelgen....och så är det ju Iris kisshanddukar som aldrig tar slut.

 

 

 

 

Dessutom var jag ju tvungen att åka till ICA och där var jag ju inte ensam direkt. Fasiken vilken trängsel och långa köer. Jag var där vid halvelvatiden. Folk var som tokiga......

 

Förstår inte att folk stressar så inför julen. Det gör inte jag och har aldrig gjort.

 

 

 

Idag har jag förstås inte orkat med så mycket mer. Sonen tog en långpromenad med Becka medan jag var på ICA. Sedan skulle han iväg till sin flickvän med julklappar innan han skulle iväg för att jobba ett nattpass igen.

 

Julskinkan är klar i alla fall och den blev god. Jag har redan smakat på den för det lär inte bli någon uppesittarkväll för mig.

 

 

 

Lite ytlig städning har jag klarat av, dammat och julpyntat lite mer. Jag har fler julgrejer i källaren men de får vara kvar där. Det får räcka med det som finns framme.

 

 

 

 

Julafton ska jag, sonen och Becka fira hos dottern och mitt barnbarn. Blir ju intressant att se hur mötet med Becka och dotterns tre innekatter går. De är inte hundvana.

Hoppas nu bara att jag mår något bättre i morgon. Tänkte fixa i ordning Janssons i morgon bitti för det orkade jag inte ídag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden