Sonjas blogg

God fortsättning på julen....

2013-12-25

 

 

Julafton blev en trevlig upplevelse hemma hos dottern och barnbarnet. Vi blev alla mätta och belåtna och alla blev nöjda över sina julklappar.

 

 

Becka uppträdde lugnt och städat. Det var första gången som hon träffade barnbarnet och honom gillade hon genast. Dottern hade stängt in sina tre katter i barnbarnets rum för de är inte hundvana och en av dem är inte sen att attackera om han är på det humöret.

Becka blev glad över sina julklappar. Lite hundgodis och två mjukisdjur……

…men det är jobbigt att fira jul så hon och barnbarnet tog sig en vilostund på dotterns säng.

 

 

 

 

 

 

Idag har vi tagit det lugnt. Mår inte helt hundra än men vi tog en långpromenad i duggregnet längs Gröndalsviken och upp till ICA Kvantum nu i eftermiddag.

Sonen var tvungen att förlänga sitt SL-kort. Han måste åka till jobbet tidigt i morgon bitti. Hoppas att det blir lugnare och inte så påfrestande som det sista arbetspasset var....Det här är en känslomässigt jobbig tid för många som mår dåligt ute i samhället.....

 

 

 

 

 

Det har regnat hela julhelgen och det är ju lite trist. Becka gillar det inte alls märker jag. Hon hoppar över vattenpölarna och det är med viss tvekan som hon överhuvudtaget vill ge sig ut.

 

Man blir trött av julfirande och promenader i regnväder

 

 

 

 

Funderar på att köpa ett täcke till Becka. Jag hade en hund tidigare som uppträdde precis likadant vid regnväder och det var Eros men när han fick ett täcke på sig gick han gladeligen ut i vilket ruskväder som helst.

 

 

Eros älskade verkligen sitt täcke.

Bild från februari 2011.

 

 

 

 

Till skillnad från både Eros och Becka så älskade Vera regn och vattenpölar i synnerhet.....

 

 

 

 

 

God  fortsättning  på  julen……

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden