Sonjas blogg

Mellandagsrea....månens faser

2013-12-27

 

 

Det är helt vansinnigt att åka till ett köpcentrum under mellandagsrean. Jag var svimfärdig efter två timmar så då avbröt jag min shoppingrunda och åkte hem.

Jag kom till Haninge centrum strax före elva och den första jag springer på är mitt yngsta barnbarn som var där med två kompisar. Jag blev lite förvånad över att se honom i Handen så tidigt på dagen men han firade jul hos sin pappa igår och hade troligen åkt från honom tidigt nu på morgonen.

 

 

 

 

 

 

Ja, hur som helst fick jag tag i en skön Didrikson-jacka till ett bra reapris. Ska använda den som vardags- och  hundjacka och för ovanlighetens skull så köpte jag en lite mer färgglad jacka denna gång. Jag går ju oftast svartklädd annars.

Den är riktigt skön. Jag hade på mig den nu på kvällspromenaden. Det blåste hårt ute och trots att jag bara hade en tunn t-shirt under så frös jag inte det minsta.

 

 

 

 

Skulle köpa varma vinterstövlar också men jag hittade inte några som passade mig. Var inne i tre skoaffärer och letade.

Till slut köpte jag ett par sköna Ecco-kängor. De här har dragkedja så de är lättare att få på sig än Haglöfskängorna som jag får ha om det skulle bli en riktig vinter med mycket snö, vilket jag betvivlar att det blir. Jag vet inte hur många kängor som jag provade innan jag bestämde mig för dessa.

 

 

Det fanns ett annat par som jag blev förtjust i men de var för breda för min fot för att det skulle kännas skönt.

 

 

 

 

 

 

Jag fick ett presentkort till Akademibokhandeln av sonens flickvän i julklapp. Jag hade tänkt köpa en bok men det var så mycket folk och så varmt så jag vände i dörren.

 

Hade egentligen tänkt handla lite på Hemköp också men bara jag såg kassaköerna så avstod jag och åkte hem i stället.

Får åka till ICA i morgon när sonen kommer hem från jobbet...

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har uppdaterat månens faser för år 2014 under ”Månen”.

 

Det är nymåne på nyårsdagen den 1 januari. Det är en bra tid att starta något nytt eller att ändra sin livsstil. Tänk på det när det är dags för nyårslöften, om du nu ger något sådant.

Däremot kan tekniska prylar strula och var försiktig i trafiken och med fyrverkerier och annnat smällande!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden