Sonjas blogg

Duktiga Becka....iPhone

2013-12-30

 

Lite balansgång på morgonen

 

När Becka och jag passerade pendeltågsstationen i morse vid niotiden så kom sonen med pendeln. Becka blev jätteglad.

 

 

Sonen var dötrött efter ett dygnspass med skytteltrafik till olika sjukhus med patienter mer eller mindre levande.

 Jag skulle aldrig passa att jobba på ambulansen med tanke på allt de får ta hand om. Det ena fallet värre än det andra, trafikolyckor, brännskador, självmordsförsök mer eller mindre dramatiska, förgiftningar, allvarliga sjukdomsfall och skador m.m. m.m. Det är inte klokt egentligen att de har så dålig lön. En buss- eller lastbilschaufför har betydligt högre lön.

 

 

 

 

 

 

Jag har tydligen fått tillbaka en släng av influensan. Frossa, illamående och en fruktansvärd huvudvärk. Idag har alltså inte mycket blivit gjort. Orkar inte ens läsa eller kolla på TV även om jag såg att Finland vann över Ryssland i junior-VM. Grattis!

 

 

 

 

 

För första gången fick Becka stå uppbunden en stund utanför närbutiken.  Jag har köpt en present till mig själv, en iPhone som skickats från Telia och som jag ville lösa ut. Min gamla mobil som jag har haft i många år har gjort sitt. Dessutom prenumererar jag på dammsugarpåsar som jag också skulle hämta.

 

 

 

 

Becka var så duktig. Jag fick stå i kö ett tag men hon stod stilla och kollade nyfiket omkring sig.

 

 

 

 

 

 

Sonen har gjort ett ärende i Haninge efter ett par timmars sömn. Han kom nyss tillbaka så nu ska vi äta desserten som jag  gjorde i ordning igår och som varken dottern eller barnbarnet orkade äta.

 

Och så måste jag kolla på musikalkonserten som Peter Jöback hade på Globen och som visas på TV4 klockan 20 i kväll. Den var helt otroligt bra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden