Sonjas blogg

Mår tjuvtjockt....

2014-01-05

 

 

Jag orkade aldrig blogga igår. Var febrig och kände mig helrisig ......

 

 

Jag låg i soffan framför tv:n mest hela dagen. Tur att det visas så mycket sport, inte minst de spännande hockeymatcherna.  

Gick morgonrundan och följde med sonen och Becka på en promenad på förmiddagen men sedan fick sonen sköta hundrastningen själv.

 

 

 

 

 

 

 

Dottern kom strax före kl 15 för hon ville se juniorkronornas match mot Ryssland. Hon var jättetrött efter att ha jobbat från tidiga morgonen men hon har inte TV3 där matchen gick så därför kom hon hit.

 

 

 

Eftersom hon inte äter vad som helst så fick det bli spagetti och köttfärssås och det åt hon med god aptit trots att jag har lök i såsen, något som hon inte äter annars men jag hade grädde och mycket vitlök i så hon märkte nog inte av den finfördelade löken.

 

Tidigt på morgonen hade hennes son, mitt barnbarn ringt och talat om att han låg på SÖS.  Han hade blivit nerslagen och misshandlad kvällen innan och fått åka ambulans med sonens kollegor till sjukhuset. Dottern trodde att han låg hemma hos sin pappa och sov som han hade sagt att han skulle göra. Efter röntgen och viss omplåstring fick han åka hem. Tydligen var inte skadorna så allvarliga för han åkte senare till sina kompisar.

 

 

 

 

 

 

Nu på morgonen tog jag på darriga ben en lite längre morgonrunda med Becka. När vi hade kommit en bit på väg märker jag att hon har fått upp vittringen på något vilt. Hon blir fullkomligt hispig när hon känner viltdoft. Själv tror jag att det var rådjur även om jag inte såg några men de brukar hålla till på ett visst område här. Kan ju ha varit något annat vilt också.

 

 

 

Det tog sin lilla stund innan Becka kom ihåg varför vi var ute men till slut var hon tvungen att göra ifrån sig. Det är inte klokt hur en sådan här influensa tar på krafterna. Nu behöver jag ju i alla fall inte ha dåligt samvete för att jag ligger och kollar på alla sporter som går på TV denna dag.

 

 

Bild tagen när Leo var ung och mycket sportintresserad...Numera bryr han sig inte om TV-sporten

 

 

 

 

 

 

 

Sonen är ledig så han får fixa rastrundorna senare idag…..I morgon har jag ingen hjälp så jag hoppas verkligen att jag inte mår lika tjuvtjockt då…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 1

2014-01-05 21:16:29 - Maria, svenssonmaria1@hotmail.com

Krya på dig!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden