Sonjas blogg

Hundmöte...

2014-01-08

 

Jag vaknade av regnet som smattrade på fönstret och tänkte att jag helst ville dra täcket över huvudet och strunta i att gå upp  men det var jag ju tvungen till……..

 

 

Becka fick bara en mycket kort morgonrunda innan vi åt frukost. Därefter gick vi en längre promenad och då hade det slutat att regna…jätteskönt…..

 

 

När vi kommit en bit på väg möter vi en dam med tre små hundar varav en liten dvärgpudel som skäller som en besatt när hon får syn på oss eller snarare på Becka. Vi går vidare.

Det dröjer inte länge förrän den ilsket gapande pudeln kommer springandes emot oss, nu ensam med kopplet hängande efter sig….Jag hör matte som inte längre syns till på avstånd ropa på sin hund men hon bryr sig inte ett skvatt om mattes rop utan koncentrerar sig på Becka. Pudeltiken vågar sig inte ända fram till oss men så fort jag tar ett steg för att gå vidare följer den efter så jag stannar kvar……..

Matte har tydligen fortsatt att gå för ropen hörs allt svagare och på längre avstånd….Jag försöker på flera sätt att få pudeln att vända och efter många om och men så sticker hon snabbt iväg…..

Hela tiden står Becka snällt vid sidan om mig och tittar bara förvånat på den ilskna lilla pudeln utan den minsta ansats till att svara emot………Hon är så duktig när det gäller möten med andra hundar

 

 

Det klarnade faktiskt upp på dagen så det har blivit ett par promenader i ganska så skönt väder. Varmt blev det att ha vinterjackan på sig......

 

 

 

 

 

 

Jag håller på att fixa till en ny hemsida men det tycks ta tid eftersom datorn strular allt emellanåt…..

 

 

 

 

 

 

Det är dags för en kvällspromenad men Becka ser inte ut att ha så bråttom precis.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden