Sonjas blogg

Inget vettigt uträttat...

2014-01-14

Becka och jag har gått våra vanliga promenader men något mer vettigt har jag inte uträttat denna dag.

 

 

Jag känner mig trött och kroppen värker så jag har vilat en hel del …Orkade inte ens dammsuga….

 

 

Jag sov dåligt i natt så av den anledningen försov jag mig i morse. Jag skulle ha haft tvättstugan men nu missade jag drygt en halvtimme så då var det lika bra att skjuta på tvättiden tills på torsdag morgon i stället. Det skulle bara bli för stressigt innan nästa hyresgäst skulle tvätta.

 

 

 

 

-7 grader men ingen sol idag så det kändes ganska så råkallt. Och kallt är det verkligen  i mitt sovrum fortfarande. De nya tätningslisterna hjälpte inte mycket. Fattar inte denna kyla?  Elementet är varmt och lägenheten för övrigt är jättevarm. Måste skaffa en termometer och kolla hur många grader det är egentligen. Det känns som att gå in i ett kylskåp…..

 

 

 

 

Fick det nya försäkringsbrevet på Becka idag. Jag fick teckna stor hundförsäkring efter det att jag hade skickat in veterinärintyget på att hon är frisk. De har skrivit fel födelsedatum på henne så jag ska ringa If i morgon så att det blir rätt..

 

 

 

 

 

 

Sonen kom dötrött hem på förmiddagen  från ett nattpass. Han tog en kortare promenad med Becka vid 16-tiden efter att han hade sovit i ett par timmar och innan han åkte in till Hovet för att kolla på hockeymatchen Djurgården-Karlskrona. Matchen har precis börjat och jag kan se den på TV….och det tänker jag göra nu. Om jag nu kan hålla mig vaken. Känner mig jättetrött……och inte blir jag piggare av att kolla på djuren precis....Både Becka och katterna sover......

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 1

2014-01-15 12:16:44 - Maria, svenssonmaria1@hotmail.com

Vilka härliga bilder på sovande djur:)
Man blir ju så trött av olika infektioner, så vila du så mycket som behövs så mår du förhoppningsvis snart bättre och känner dig piggare. Ha en riktigt fin onsdag :)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden