Sonjas blogg

Städning....morötter

2014-01-15

Idag har jag varit effektiv och hunnit med en hel del om jag får säga det själv …..

 

Efter morgonrunda, frukost, disk och bäddning så putsade jag köksfönstret något som är bland det jobbigaste jag vet men det var nödvändigt även om det inte var länge sedan sist. Den stora och ståtliga amaryllisen och även katterna hade fläckat ner fönstret en hel del. Utsidan ska vi inte tala om...…….Sedan var jag tvungen att stryka köksgardinerna. Att stryka är absolut det värsta jag vet så av den anledningen kom aldrig gardinerna upp i lördags som meningen var. När jag ändå var i farten så tog jag lite av strykhögen också men den tycks aldrig minska…..

 

 

Noggrann dammsugning och dammtorkning stod sedan på programmet. Ja, jag gjorde faktiskt rent målade lister och dörrarna  i hallen också och det behövdes verkligen….

 

 

 

 

 

Tog en längre promenad med Becka, - 3 grader idag

 

 

 

Det är fortfarande lika kallt i mitt sovrum. Hade dubbla täcken i natt och det lär bli så i natt också…….Inte bra för min värkande kropp…….

 

 

Och i morse lossnade handtaget till klädkammaren och jag får inte dit det. Sonen ska få fixa det i kväll. Inte första gången precis....

 

 

 

 

 

 

Tog en kort tupplur på eftermiddagen. Inte ens Becka ville ligga i kylan i sin stora sköna bädd  så hon la sig den lilla hundbädden som Iris använder som toa och som finns i rummet intill…….

 

Det kan inte lukta gott även om det är ena handdukar i bädden

 

 

 

 

 

 

Har också fixat en del med min nya hemsida men det lär ta tid innan den är klar……

 

 

Ringde till If som nu har rättat till Beckas födelsedatum. Fick höra att min egen olycksfallsförsäkring inte har betalats sedan lång tid tillbaka. Jag har inte märkt något eftersom jag har flera försäkringar hos dem och allt dras i en klumpsumma på autogiro. Nu är det åtgärdat också……skönt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag struntade i att laga middag utan bad sonen att köpa räksmörgåsar när han åkte hem från jobbet. Idag jobbade han här i Nynäs. De har så jättegoda fräscha och stora räkmackor på ICA Kvantum. Har precis ätit och de var supergoda som vanligt……

 

 

 

 

 

 

Apropå mat så är Becka riktigt kräsen. Hon gillar inte morötter, vare sig kokta eller råa. Nu hade jag kvar rårivna morötter sedan gårdagens middag så jag blandade dem i hennes mat i morse. Tro det eller ej men hon lyckades peta undan dem så det låg rårivna morötter både på golvet, köksmattan och kvar i matskålen. För övrigt var den renslickad…Fattar inte hur hon klarade av att sortera bort dem?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden