Sonjas blogg

Dotter på besök...födsel...

2014-01-17

Becka och jag gick förmiddagspromenaden redan vid åttatiden i morse. Jag hade varit uppe sedan sexsnåret så alla morgonsysslor var klara…..

På morgnarna är det ju väldigt mycket viltspår här utanför så Becka blir helt nipprig. Det är nästan så att hon glömmer allt annat och är svår att få kontakt med…..

 

 

När vi kom hem åkte jag till ICA. Det är första gången som Becka lämnas ensam så pass lång tid men jag var tvungen att åka för att det saknades viktiga varor som kaffe och te. Hur jag nu kunde missa det när jag var i butiken senast.

Sonen jobbade och gör det hela helgen så det gick inte att få hjälp av honom heller.

Det måste vara ett omväxlande jobb som han har för när han kom till jobbet strax efter sju i morse så får de utryckning till en gravid kvinna som ska föda och det gjorde hon. De hann inte ut till ambulansen utan förlossningen skedde hemma i sängen. Allt gick bra för både mor och det lilla flickebarnet.....

 

 

 

 

När jag står inne på ICA ringer min dotter och undrar om hon kan komma och fika? Hon var ledig i tre timmar innan hon skulle köra skolelever igen. Dottern hämtade mig så nu behövde Becka bara vara hemma i ungefär en timme. Så länge har hon inte varit ensam tidigare men det hade tydligen gått bra. Jag hade i och för sig inte trott något annat heller……

 

Becka blev förstås jätteglad när vi kom. Jag hade köpt färska franska så jag bjöd på te och ostmackor. Dottern dricker inte kaffe…….

 

Dottern på besök 

 

 

 

 

 

Dottern åkte och Becka fick en långpromenad. Det snöade en hel del då...

 

Becka somnade sedan i soffan. Vet inte vad hon drömde men hon visade tänderna och morrade så högt så att Iris blev riktigt skraj och höll sig på avstånd.

 

 

Becka visar tänderna och morrar i sömnen

 

 

 

 

Kollade på den spännande handbollsmatchen Kroatien-Sverige som vi tyvärr förlorade med bara ett mål…..tät match och bra målvakter...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden