Sonjas blogg

Det finns inget dåligt väder...

2014-01-18

Det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder…..men vet inte om jag kan hålla med om det.

 

Idag var det ungefär -4 grader men det kändes betydligt kallare. Det kändes som om det var hagel som piskade hårt i ansiktet på mig och nu i eftermiddag blåste det starka vindar. Den promenaden blev kortare än vad jag hade planerat. Jag frös också om fingrarna så att det gjorde ont trots varma vantar…..

Vi har i alla fall gått tre promenader idag så Becka har fått sin motion. Tror att hon också tyckte att det var kallt för hon verkade inte speciellt glad över att gå ut…..Tur ändå att jag har henne för annars skulle jag över huvudtaget inte gå ut i det här vädret.....

 

 

På förmiddagspromenaden stannade vi till vid närbutiken för att jag blev så chokladsugen. Jag hade i och för sig kvar lite choklad hemma men det är ju dumt att riskera att den skulle ta slut om jag skulle få chokladabstinens..

 

 

 

 

Jag lagade chili con carne till middag.

 

 

Har sparat mat till sonen men när han kommer vet jag inte. Han skulle ha slutat för två timmar sedan men det blev ju övertid som vanligt. Inte förvånad alls…..Han ska ju snart iväg igen så han kunde ju lika gärna ha sovit över på jobbet kan man tycka…..

 

 

 

 

För övrigt har jag haft en hel del skrivarbete att utföra under dagen och det är inte klart ännu……

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden