Sonjas blogg

Storhandlat...

2014-01-20

Idag var jag iväg och storhandlade på ICA. Så himla skönt att slippa åka dit ett par gånger i veckan. Jag fick tag i det mesta men självklart fanns det bara två förpackningar kvar av Leos kattfoder Friskies. Jag hade tänkt köpa sex förpackningar så att de skulle räcka ett tag…..

 

 

Att jag kunde storhandla berodde på att dottern var ledig idag. Hon hämtade mig vid butiken….

 

Duktiga Becka var ensam hemma i 1,5 timme och det gick tydligen bra…..

 

 

Dottern stannade kvar hos mig resten av dagen. Till middag åt vi pastasallad med kyckling, ost, tomater, gurka, ananas, grönsallad och basilika.

 

 

Egentligen gillar inte dottern kyckling men med mycket  vitlökssås på så gick det i. Självklart gjorde jag en egen skål till henne där jag uteslöt allt grönt förutom gurkan och ananasen som hon kan äta.……Jag hade köpt en färdiggrillad kyckling. Gott och lättlagat!

 

 

 

 

 

Det har blåst stormvindar här idag också. Inga sköna promenader precis…….

 

 

 

 

 

Vi har precis kollat på Djurgården – Rögle och det var ingen munter match. Rögle vann till slut på straffar…….Djurgården lär vara kvar i HockeyAllsvenskan nästa säsong. De har alldeles för få vinster. De börjar matcherna bra men sedan blir det platt fall då de bjuder in motståndarna. Och är det något som Djurgården borde träna mer på så är det straffläggning....

Sonen var på plats på Hovet och såg matchen. Han lär inte heller ha så mycket positivt att säga om laget även om ett flertal spelare saknades på grund av sjukdom och skador.

 

 

 

 

 

Nej, nu ska Becka nattpinka och sedan är det sovdags. Dottern åkte hem nyss.

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden