Sonjas blogg

Sjuklingar....hundmöten

2014-01-23

Inte mycket har hänt idag……mer än att både sonen och Iris har insjuknat…

 

 

Sonen är dunderförkyld och Iris har diarré och hon har spytt riktigt rejält ett flertal gånger.

Hon ligger ju helst på min karmstol i sovrummet men eftersom det är så svinkallt där inne la jag en filt över henne. Det gillade hon inte utan hon la sig framför datorn i stället och där får hon gärna ligga även om det blir lite knöligt för mig när jag ska använda den….

 

 

Jag ska möblera om i hallen i morgon och ställa ut stolen där eftersom det är mycket varmare där än vad det är inne i sovrummet. Märkligt med denna kyla i rummet för så var det inte förra vintern….

 

 

 

 

Till middag idag blev det fiskpinnar, potatis, grönsallad och rårivna morötter och sås….en riktig festmåltid alltså. Nej, skämt åsido men jag gillar faktiskt fiskpinnar någon gång ibland……och lättlagat är det ju

 

 

 

 

Becka har förstås fått sina vanliga promenader........

 

 

 

 

 

Becka ligger helt utslagen efter senaste promenaden. Vi mötte två hundar som ville hälsa på henne. Jag visste ju att det var jättesnälla hundar så jag lät dem komma fram en i taget.....Det ena är en helcool chowchow som Vera gillade riktigt mycket. Han kom som vanligt nyfiket fram. Becka blev tvärilsken och visade hela sitt garnityr vilket han inte brydde sig ett skvatt om utan han stod bara lugnt kvar. Till slut vågade Becka nosa lite försiktigt på honom men så fort han visade intresse så morrade och skällde hon ut honom.

Därefter ville en elva år gammal större blandis komma fram men Becka blev lika arg på honom. Båda hanhundarna är kastrerade och mycket duktiga på att umgås med osäkra hundar.

Jag har ju märkt att Becka är osäker vid möten av lite större hundar…Man vet ju inte vad hon har varit med om? Kan tänka mig att alla hundar som hon har mött i sitt tidigare liv inte har varit så snälla…….

 

 Hundmöten tar på krafterna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden