Sonjas blogg

Stadspromenad....förbaskad...

2014-01-25

Sonen, Becka och jag tog en promenad in till centrum.

 

Första stoppet blev Konsum för att köpa mjölk och grädde….

 

.......sedan vidare till Apoteket för att hämta ut medicin.

 

 

 

Därefter gick vi till köttbutiken där jag inhandlade goda möra biffar till middag samt kött till Becka…..

Fick sedan vänta en stund medan sonen var och laddade sitt SL-månadskort …..Det var inte skönt ute för det var riktigt isiga vindar…Även Becka såg ut att frysa för det hade tagit sin lilla tid både inne på Konsum och på Apoteket på grund av mycket folk och kassaköer….

 

Vi tog pendeltåget hem…….

 

 

 

 

 

För övrigt har inte mycket blivit gjort. Jag har varit alldeles för trött. Jag sov just ingenting i natt…Varför vet jag inte? Jag gick till sängs vid 22.30-tiden och vaknade vid midnatt. Då trodde jag att det var morgon. Sedan kunde jag inte somna om så jag lyssnade på radion. ”Vaken” är ett jättetrevligt program som jag brukar lyssna på nattetid……lite tjatigt blev det med nyheterna varje timme......

 

 

 

 

 

 

Dagens aktiviteter har tydligen tagit på Beckas krafter. Hon ligger helt utslagen med sin käraste leksak som hon är så rädd om …..

 

 

 

 

 

 

Jag är oerhört förbaskad och mycket besviken på de idioter till DIF-huliganer som förstör för både klubben, spelarna, publiken, ja för alla som är intresserade av fotbollen…….Sonen hade tänkt åka på fotbollsmatchen men avstod på grund av sin förkylning och det var väl en himla tur att han inte gjorde det för han skulle bara ha blivit urförbannad….det blev han ändå förstås…

Så jäkla dåligt av säkerhetspersonal som inte såg till att  DIF.s provocerande banderoll togs bort före match och som var anledningen och startskottet till bråket med tyskarna….

Matchen avbröts och bråket fortsatte utanför arenan… flera poliser är skadade….Vem fasiken vill gå på fotboll hädanefter? För jäkligt helt enkelt…...Politiker och andra ansvariga är alldeles för naiva i det här landet….

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden