Sonjas blogg

Matvraket Leo magsjuk....

2014-01-29

 

Ja, det blev som jag trodde….nu har även Leo drabbats. Han hade spytt massor på hallgolvet under natten. Mår han dåligt så försöker han alltid spy i någon av toalådorna men nu hann han tydligen bara fram till badrumsdörren……och det var inte lite som han hade fått upp precis……

 

 

 

Ändå skrek han efter mat så fort jag kom ut från sovrummet i morse och har gjort så inför varje måltid under hela dagen.

Och som vanligt försökte han käka upp Iris frukost också så jag fick se till att hon fick i sig något även om hon inte är lika matglad på morgnarna….

 

 

 

 

 

 

Jag var tvungen att köra en maskin med lakan och handdukar i morse. Tur att jag är envis för annars hade jag skippat det…..

 

 

 

 

I vanliga fall brukar Becka och jag ta tre promenader på dagen förutom morgon- och kvällsrastning men idag orkade jag bara gå två rundor……Tack o lov har Beckas mage stabiliserats igen så att hon inte behövde ut som igår…..

 

 

 

 

 

När vi gick den senaste promenaden så stannade jag till vid närbutiken för det fanns inte en brödbit kvar här hemma. Nu äter jag nästan enbart knäckebröd så jag köpte ett paket…..De har faktiskt dagligen nybakat bröd i butiken men nu var det för sent på dagen så det var slut…..annars kan ju det vara gott någon gång ibland..

Vet inte om jag får i mig någonting mer idag för både igår och idag har jag käkat fruktsallad till lunch och det känns i magen. Självförvållat alltså…Tog vad jag hade så det blev en blandning med apelsiner, satsumas, bananer, aprikoser, tranbär, russin, katrinplommon och nötter .  Åt nog lite för mycket…..

Dessutom käkade jag bacon, potatis och stekt ägg till middag och det gjorde ju inte att jag mår bättre precis.  Nu har jag festat på ett glas Samarin och hoppas att magsmärtorna avtar något…..

 

 

 

Har annars mest legat på soffan idag också…Stackars Becka kan ju inte tycka att det är kul men det är en tålig tjej……

Det har varit ett jäkla rännande i trapphuset idag men Becka gör jättestora framsteg. Ibland skäller hon till men ofta ligger hon mest och muttrar…Argast blir hon när hon hör att någon hund passerar trots att de hundarna är tysta. Högst upp bor goldenkillen Timo och grannen bredvid mig är hundvakt åt en liten JR-tjej just nu......

 

Hur som helst har jag en skål med lite hundgodis på soffbordet, ibland får Becka en godisbit när hon är duktig, ibland inte…….men matvraket Leo har tydligen inget fel på luktsinnet för rätt som det är sitter han på bordet och snor leverbitar ur skålen till Beckas förfäran…….

 

 

 

 

 

 

Becka kollar oroligt på Leos tilltag....

Hon tar själv aldrig någonting från bordet....

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag kolla på hockeymatchen Djurgården – Malmö. Sonen skulle egentligen ha varit på Hovet och sett matchen men han fick förstås en körning precis innan han skulle sluta sitt pass så han får skippa den…..Jag är rädd att Malmö vinner. Det går bra för dem just nu……det är 4:an och 5:an i tabellen....Just nu står det 0 - 0 efter en period och DIF har fått ett mål bortdömt.....en tuff match med hårda tag...

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden