Sonjas blogg

Buss...kloklippning...tandsten

2014-02-04

Väntar på pendeltåget i Nynäs

 

Idag fick Becka sina klor klippta. Jag har i och för sig klippt klorna tidigare men med mina artrosonda händer är det svårt. Dessutom har jag svårt att böja mig ner så nu betalar jag hellre 100 kr så Becka får dem ordentligt klippta.

 

Vi var i väg till en djurklinik där jag visste att sköterskan är jätteduktig på att klippa klor. Och om det var någon som var duktig så var det Becka som stod helt stilla på den höj- och sänkbara britsen under tiden.

På kliniken fanns en veterinär från Rumänien så hon var in och hälsade på Becka. När hon sa några ord på rumänska så tittade Becka väldigt frågande först på henne och sedan på mig…….

 

Jag kommer att beställa tid hos veterinären senare i månaden för Becka har tandsten och början till tandköttsinflammation på vänster sida i munnen. Någon panik är det inte men det är kanske därför som hon inte vill tugga på lite hårdare saker. Hon totalvägrar att ta de oxhudstuggben som hon fick i julklapp men det gör ju inget……..Det är lika bra att fixa tandstenen innan det blir värre...

 

 

 

Vi åkte pendeltåget och buss dit. Blev förvånad över att Becka gick på bussen självmant för det har hon inte gjort tidigare. Hon blir modigare och modigare för varje dag som går…….

 

 

 

Becka fick otroligt mycket beröm på djurkliniken och personalen tyckte att hon var jättefin….och det är hon....

 

Det blev en dagsutflykt. Sonen som var ledig idag följde med för han hade ett annat ärende att uträtta i Handen…..

 

 

Väntar på pendeln i Handen

 Hemresa

 

 

 

 

 

 

Fick höra att det är -30 grader i Rumänien nu så de stackars gatuhundarna som finns där har det inte lätt……de har det inte lätt annars heller i Europas fattigaste land och nu är det än värre....Penninggåvor till hjälp mottages gärna. Läs mer på.....

 

 http://www.hundhjalpen.se/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden