Sonjas blogg

Ischias?...olidlig smärta...

2014-02-09

Just nu orkar jag inte blogga eller snarare tänka och det på grund av att jag har så förbaskat ont. Jag vet inte om det är ischias eller någon annan inflammation i höger ben. Hur som helst kan jag varken sova, sitta, stå eller gå. Jag kan ju bara äta vanliga Alvedon och de hjälper inte mycket. Använder min Tens-apparat men den kan bara lindra den värsta smärtan för en kort stund.

 

Tens-apparat

 

 

 

 

 

 

Tyckte att jag hade gjort ett perfekt schema för Beckas promenader och aktiviteter under OS-sändningarna framöver så att jag inte skulle missa de sporter som jag är mest intresserad av och att Becka ändå skulle få sin vanliga motion…

Igår tvingade jag mig ut men det blev bara korta rundor eftersom jag inte orkade mer på grund av de ihållande smärtorna i hela benet…. Och i morse blev jag tvungen att väcka sonen som fick rasta henne men han har ju lika ont han även om det sitter i axel och arm i stället. Bedövningen som han fick av läkaren har inte hjälpt det minsta så han måste tillbaka till honom i morgon.

 

 

 

 

 

Dessutom fick sonen och hans arbetskamrater ett mycket sorgligt besked igår. En mycket omtyckt arbetskamrat har plötsligt och oväntat avlidit och det alldeles för ung förstås..Livet är inte alltid rättvist….

 

 

 

 

 

 

 

Idag ska sonen få hämta mat på thairestaurangen för att stå vid spisen är uteslutet. Alltså, det här har jag inte varken tid eller ork med. Går det inte över tills i morgon kommer jag inte kunna komma till tandläkaren denna gång heller. Fick ju skjuta upp tiden på grund av influensa sist. Ja, herregud säger jag bara….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden