Sonjas blogg

Sjukskriven igen....

2014-02-10

 

Jaha, nu är sonen sjukskriven igen och det var ju inget som han hade längtat efter precis eftersom han nyligen har börjat jobba efter drygt 13 månaders sjukskrivning för skadan i benet.. Hur länge det blir denna gång är osäkert. Han väntar på magnetröntgen…..

 

 

 

 

 

 

 

Tur i oturen är ju att han kan gå ut med Becka nu när jag knappt kan röra mig. Fasiken vilken smärta jag har…Finns inte en chans att jag kan gå ut.....Man kan bli tokig för mindre……..

 

 

Jag blev tvungen att avbeställa min tandläkartid. Jag tog ingen ny tid eftersom jag inte vet hur lång tid det här tar…..suck

 

 

 

 

 

 

 

Posten kom nyss med varor som jag beställt från Animail så nu finns kattsand och kattmat så det räcker……

 

 

 

 

 

 

Dottern kom efter jobbet. Hon har inte TV3 eller Viasat och vill se skidskyttet. Hon handlade hem lite från ICA och ska laga middag till oss. Det får bli pyttipanna…..

 

 

 

 

 

 

 

Det är Vänliga veckan nu. Självklart ska man alltid vara vänlig mot människor och djur  men det skadar ju inte att anstränga sig mer nu….

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 1

2014-02-10 18:10:00 - kristina Lilja

Oj,vilket elände ni har. Hoppas på snar bättrein både för dig och Robert. Hon vekar ju himla trevlig och fin era nya familjemedlem. va kul att det går bra för henne. Krya på er nu.
mvh från Kristina Lilja matte till bullmastiffen Freja
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden