Sonjas blogg

Diskbråck.....dietkost

2014-02-11

Efter en fruktansvärd natt ringde jag till min sjukgymnast eller fysioterapeut som hon får titulera sig nu och hade en sådan himla tur så att hon hade fått ett återbud kl 16 idag. Blev tvungen att ta en taxi dit och sedan även hem.. Smärtorna var för intensiva för att jag skulle kunna gå och ta bussen.

 

 

 

Diagnosen blev diskbråck. Nu har jag fått några övningar att utföra varannan timme. Hoppas att det hjälper men det kändes faktiskt skönare redan när jag fick göra dem hos henne. Det viktiga är att smärtan i benet avtar. Ska tillbaka på fredag eftermiddag. Om ingen förbättring sker måste jag till en läkare.

 

 

 

 

 

 

Jag måste känna mig bättre på fredag för då har jag ingen som kan rasta Becka. Sonen är borta hela dagen från tidig morgon och dottern är ute på en skidresa med skolbarn till Dalarna.

 

Becka är för övrigt lite sur för jag har dragit ner och ändrat något på hennes måltider då jag tyckte att hon börjar öka lite väl mycket i vikt.

 

 

 

 

 

Det finns bara en plats kvar på kursen i vardagslydnad som startar söndagen den 23 mars. Ser verkligen fram mot den…….Alltid kul att träffa nya och ”gamla” deltagare……

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden