Sonjas blogg

Radio.....ingen bättring....

2014-02-13

 

Idag firas  Världsradiodagen. Den instiftades år 2011 av Unesco för att hylla radion som medium och uppmärksamma dess betydelse runt om i världen.

 

Själv skulle jag inte klara mig utan radion. Har apparater i alla rum. Och nu när jag inte kan sova på nätterna heller så är det ett himla fint sällskap…..

 

Radion i sovrummet

 

 

 

 

 

 

All energi har gått åt att överleva dagen…Fy faan, ursäkta uttrycket men jag lovar att det gör ont…… Jag gör mina övningar varannan timme och gjorde dem även i natt…… ingen bättring ännu……

 

Övningarna jag gör varannan timme..

 

 

 

 

 

 

Dottern kom hit för att kolla på skidtävlingarna på OS. Hon fick skjutsa sonen till ICA så att han kunde handla hem det som saknas. Det var ganska så tomt i skåpen. Han fick köpa en färdiggrillad kyckling också. Senare hjälpte han mig att fixa till en pastasallad med kycklingen i….Gott!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag orkar inte koncentrera mig på någonting så det är tur att jag kan kolla på OS-sändningarna…TV:n har stått på sedan sju i morse….Just nu vann Ryssland över Damkronorna i hockeyn….Grattis Kalla som tog silver idag igen….strongt….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nej, nu vill jag ha en kopp te och en macka…..Ska passa på medan djuren ligger utslagna.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 1

2014-02-14 11:31:25 - Maria, svenssonmaria1@hotmail.com

Stackars dig så jobbigt du har det just nu, blir ju ännu värre då du inte kan ta alla värktabletter:( Hoppas verkligen att det snart lättar och att du mår bättre, annars får du gå tilldoktorn med det. Önskar dig och djuren en fin alla (heart)dag
Maria
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden