Sonjas blogg

Har tömt hela mitt ordförråd av svordomar.....

2014-02-15

Nog känns det att jag lever alltid…men vem har sagt att det ska vara lätt????….

 

Igår morse var jag uppe 05.15 för att ringa och väcka barnbarnet som skulle på skidresa med skolan till Romme.

 

 

Hans mamma hade åkt en timme tidigare. Hon skulle till samma skidparadis men hon skulle köra en skola från Gnesta. Barnbarnet som går i Handen åkte alltså med en annan buss. Romme har blivit tvungna att sätta stopp vid 50 bussar varje dag för att det blir alldeles för trångt. Dottern var ju uppe tidigare i veckan också och då med ett annat gäng. Mycket populärt ställe alltså.

 

Romme Alpin

 

 

 

 

 

 

Sonen fick gå morgonrunda med Becka innan han åkte med 06.20-pendeln……

 

Sedan vid elvatiden tänkte jag att jag måste försöka ta en rastrunda med henne. Becka som alltid brukar revirpinka ofta skulle nu inte kissa överhuvudtaget förstås. Varje steg jag tog var en pina och jag fick stanna och stödja mig på kryckan var och vartannat steg. .

 

 

Jag lovar att jag igenom hela mitt ordförråd av svordomar. Becka tassade så försiktigt bredvid mig hela tiden trots att hon gärna hade fått gå ut i hela kopplets längd så att hon skulle kunna göra ifrån sig i lugn och ro….men icke….det tog närmare 40 minuter innan  hon äntligen kissade och då var jag på bristningsgränsen. Förstår inte att man kan ha sådana nervsmärtor…..

 

 

 

 

 

Efter den pärsen var jag tvungen att lägga mig att vila innan jag skulle bege mig till bussen för att åka till fysioterapeuten. Trots att det inte är långt till busshållplatsen härifrån så var jag helt slut när jag kom fram. Ännu värre var det när jag skulle gå från bussen till kliniken. Det är inte så himla långt men man är tvungen att gå ner för en massa trappor och sedan över en stor parkering för att komma till entren. När jag med stor möda tar mig nerför trapporna så kommer två yngre killar och frågar om de ska hjälpa mig. Gulligt av dem verkligen men jag sa att jag klarade mig själv…..

Jag har inte råd att åka taxi varje gång....

 

 

 

Jag fick nya övningar som jag också ska göra och det stående och så ofta som möjligt……Ska tillbaka på onsdag morgon…..

 

 

 

 

 

 

När jag efter många om och men äntligen kliver av bussen hemma så möter jag sonen och Becka.

Sonen hade precis kommit hem och han tog nu ut Becka på en längre promenad men när hon fick syn på mig ville hon inte följa med honom. Hon blev i alla fall tvungen till det och jag linkade hem…….Sedan orkade jag inte göra någonting mer den dagen……och natten har varit för dj-lig.

 

 

 

 

 

 

Idag har jag inte orkat göra någonting mer än att laga till lite mat och diska. Ja, det blev ju ingen lyxmiddag precis....

Sonen har rastat Becka både i morse och innan han åkte till Hovet för att kolla på Djurgården – Mora. Djurgården spelar tydligen bra och vann nyss med 6 - 2

 

 

 

Jag har som vanligt haft TV:n och OS på….Så duktiga skidstafettdamerna var och vilken bragd av Kalla……Grattis till guldet!

 

 

 

 

 

Nu har jag precis sett en tuff och spännande hockeymatch mellan USA och Ryssland vilket USA till slut vann på straffar….

Väntar på hockeymatchen mellan Tre Kronor och Lettland……Varierar mellan att sitta i fåtöljen med stöd bakom ryggen och att ligga raklång i skinnsoffan……Emellanåt gör jag mina övningar…..fy faan vad ont det gör……

 

 

 

 

 

 

Tycker synd om Becka men det finns inte en chans att jag ska kunna gå någon längre sträcka med henne nu. Tack o lov så regnar det och hon är inte alls förtjust att vara ute då. Hon är så duktig och tålmodig och finner sig lätt i situationen. Sonen får gå med henne när han kommer hem så småningom……

 

 

 

Älskade rara Becka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden