Sonjas blogg

Tvätt av handdukar....oj, oj...

2014-02-17

Oj, oj, oj, vilken dag….

 

Jag brukar ju ha tvättstugan två gånger i veckan men nu kunde jag ju inte tvätta på hela förra veckan för de olidliga smärtorna. Idag var jag i alla fall tvungen för nu var hela Iris handduksförråd nerkissat och det är inte lite handdukar och plastad frotté det handlar om….

 

Leo och Becka kollar om Iris har pinkat i biabädden....och det hade hon.....

 

 

Dessutom var jag tvungen att bädda rent i min egen säng….Sonen hjälpte mig ner med all tvätt i morse innan han tog morgonpromenaden med Becka…..

 

 

Att sedan vika ihop alla de rena handdukarna i torkrummet var rena helvetet minst sagt eftersom det är en ren pina för mig att stå upp…….Ringde till sonen som fick ta upp tvätten till lägenheten…..

 

 

 

 

 

 

Alltså, det är ett rent helsike att gå och stå upp…….men det är jag ju tvungen till eftersom jag ska undvika att sitta längre stunder.

 

 

 

Dessutom måste jag ju göra vissa sysslor som att diska och dammsuga, vilket jag passade på att göra när sonen var ute med Becka på nästa promenad….…Herre min skapare vad Becka fäller just nu och det gör även Leo…….och så all denna sand...

 

Leo är så fascinerad av skrivaren....

 

Och så var jag tvungen att gå till brevlådan eftersom jag glömde skicka med sonen breven och jag ville ha iväg dem innan lådan tömdes….Jag behöver bara gå runt huset och över gatan men det kändes som om  det var flera mil dit…..fy fasiken….

 

 

 

 

 

 

Dottern som var ledig idag kom för att titta på OS-skidskyttet vid 12.30-tiden men den var ju inställd pga dimman så den blev ju aldrig av….Det visades ointressanta curlingmatcher i stället…..

 

 

 

Dottern hade med sig nötfärs så det fick bli spagetti och köttfärssås, lättlagat och gott. Jag fixade maten eftersom jag vill ha lök i såsen och det är något som inte dottern gillar. Den blev så finfördelad så hon  märkte aldrig av den….Det var likadant med potatisgratängen igår……Den åt hon med god aptit för hon märkte aldrig av löken…..

 

 

 

 

 

 

Idag har jag gått igenom hela ordförrådet av svordomar igen. Det hjälper ju inte mycket förstås…..men, men….

 

 

 

 

 

 

Vad gäller sonen så skadade han ju axeln/armen i för drygt en vecka sedan.. Läkaren skulle skicka remiss till magnetröntgen. Eftersom sonen inte hade fått någon kallelse ännu så ringde han till röntgen. De hade inte fått någon remiss så han ringde läkarmottagningen. Läkaren hade skrivit  remissen  men den hade tydligen inte gått iväg……suck….

Sonen har ju en helsikes smärta han också men som tur är sitter det inte i benen....och då tänker jag främst på Becka.......

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden