Sonjas blogg

Fysioterapeuten....

2014-02-19

Var beredd på att ta bussen 07.45 för att åka till fysioterapeuten då dottern ringde vid sjusnåret och sa att hon kunde skjutsa mig.

 

Jag fick en ny övning att utföra. Den känns riktigt skön och avslappnande om det nu kan kännas skönt med ihärdig smärta. Någon större förbättring har inte skett men det kan ta tid. Natten var ett helvete som vanligt.

 

Rehabkliniken blev utnämnd till årets nyföretagare 2013 i lördags. Jättekul! De är verkligen skickliga och till det väldigt trevliga. Jag har tidigare gått hos många olika sjukgymnaster så det är inte svårt att märka skillnaden.

 

 

 

 

 

 

Eftersom dottern var med gick jag sedan in på Coop Extra som ligger intill för att handla hem det viktigaste. Dessutom kunde vi åka till apoteket så att jag kunde hämta ut lite medikamenter.

Mot smärtan kan jag bara äta vanlig Alvedon. De hjälper inte mycket men det är bättre än ingenting även om jag bara kan få i mig tre om dagen, morgon, middag och till natten….

 

 

 

 

 

 

Sedan har vi kollat på OS förstås. Dottern var ledig idag. Hon ska till Romme både i morgon och på fredag med skolungdomar…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grattis till våra duktiga skidåkare som tog bronsmedaljer idag……..och till våra curlingdamer som är i final…..

Tre Kronor har jag inte trott så mycket på. Nu vann de med nöd och näppe idag. Det blir svårare motstånd framöver, inte minst mot Finland så då är det bäst att alla spelare levererar….

Just nu kollar jag på ett tappert Lettland som kämpar mot Canada. Oavgjort står det efter  två perioders spel…..Heja Lettland!

 

 

 

 

 

 

 

Sonen har gått de vanliga promenaderna med Becka. Hon tycker fortfarande att det är konstigt att jag inte följer med. Och hon blir så himla glad när de kommer hem igen och hon får hälsa på mig......

Becka är verkligen en rar tjej och verkar vara en mycket klok hund.....

 

 

Och Becka har inga som helst svårigheter med att koppla av mellan sina promenader och andra aktiviteter......Hon leker en hel del med sina mjukisdjur och en hel del med katterna.....

 

 

 

Riktigt roligt är det att Leo gillar Becka så mycket för han har aldrig varit speciellt förtjust i någon hund tidigare, förutom Eros då förstås som alla djur gillade.....

 

Iris och Leo som inspekterar Eros tassar....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden