Sonjas blogg

Mycket liten förbättring....OS slut....

2014-02-24

Det känns lite tomt nu när OS är över men samtidigt är det ganska så skönt…….Hela helgen eller rättare sagt flera veckor har tillbringats framför TV:n.....

 

 

 

 

 

 

 

I morse var jag hos fysioterapeuten igen efter en till största delen sömnlös natt…….Smärtorna har avtagit när jag sitter och ligger på höger sida men att vända sig i sängen är en plåga. Värst är ändå att stå och gå. Skulle kunna skrika rakt ut vid varje steg……….

 

Hur som helst åkte jag till ICA för att storhandla efter besöket på kliniken. Jag hade stämt möte med sonen där.  Som tur var kunde dottern komma dit och skjutsa hem oss. Annars hade vi fått ta taxi. Nu är skåpen ganska så välfyllda i alla fall.

 

 

 

 

 

 

I morgon skulle jag egentligen varit på SÖS för min onda vänstra höft som eventuellt ska opereras men jag har ställt in besöket.

Jag orkar inte åka dit nu med de här smärtorna och när jag knappt kan gå. Läkaren kommer ändå inte att kolla mina nya besvär utan det är bara vänsterhöften som är aktuell. En nackdel med dagens sjukvård. Har väntat på den här tiden sedan oktober så det blir väl lika lång väntan igen kan jag tro men så får det bli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min dator har strulat en hel del den senaste tiden så nu erbjöd sig sonen att låna mig lite pengar så att jag kan köpa en ordentlig dator. Det kommer annars ta evigheter innan jag kan spara ihop till en sådan.

I morgon ska han åka och köpa en iMac till mig. Snällt av honom och mycket spännande kommer det att bli. Får se hur det går för mig att lära mig ett nytt system. Jag är inte så tekniskt lagd precis….Det lär tära på sonens tålamod men han får skylla sig själv…..

 

 

 

 

 

 

Sonen är på Hovet och kollar på Djurgården – Södertälje. Efter två perioder leder DIF med 2-0 men det säger ju inget om slutresultatet

 

 

 

 

 

 

 

Jag ska kolla på OS-landslagets hemkomst och firande i Kungsträdgården på TV10 kl 21.00. Verkligen strongt gjort med alla framgångar och medaljer….

 

 

 

 

 

 

 

Becka drömmer en hel del....

 

Undrar om hon vaknar om jag tar en macka nu? Skulle tro det.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden