Sonjas blogg

Apoteket......buss....

2014-02-28

 

 

Idag tog vi bussen in till centrum. Sonen och Becka följde med. Nu går Becka på bussen utan problem. Hon var ju rädd för den tidigare men det tycks ha gått över.

 

 

Jag skulle till apoteket för att hämta ut blodtrycksmedicinen men jag höll aldrig på att få ut någon.

I början av februari hämtade jag ut min astmamedicin, Pulmicort och då tänkte jag ta ut blodtrycksmedicinen samtidigt men det var för nära föregående uttag så farmaceuten sa och skrev dessutom på min läkemedelslista att jag kunde ta ut den idag 28/2. Jag blev alltså ganska så förvånad när de sa att medicinen inte fanns kvar på min lista utan att senaste dag som jag kunde ta ut den var igår????? Mycket märkligt!

Nu är det så att det är en mycket bra och serviceinriktad personal på apoteket Hjärtat i den här stan så hon sa att hon skulle fixa medicinen om jag satt ner och väntade. Sagt och gjort…Efter en stunds väntan fick jag min medicin eller rättare sagt mina två blodtrycksmediciner…….

 

Sonen som väntade utanför undrade förstås varför det tog så lång tid men jag är glad att jag slapp kontakta läkare för nytt recept. Nu räcker medicinen ett bra tag framöver…….

 

 

 

 

 

 

Nästa stopp blev Konsum. Var tvungen att köpa lite grönsaker………..Sedan skulle sonen uträtta ett ärende så jag och Becka fick sitta ute och vänta en stund. Nu kom det några regndroppar men det var bara skönt……

 

Vi missade bussen hem så det fick bli pendeltåget i stället…….

 

 

 

 

Den här utflykten har förstås inte gjort mig smärtfri utan snarare är det än värre, om det nu kan bli det?

 

 

 

 

En trött Becka efter stadsbesöket 

 

 

 

 

 

 

 

Har precis kommit in från en rastrunda med Becka och den var inte kul……Tack o lov att Becka är så duktig och samarbetsvillig………..och att sonen hade gått en längre promenad innan han åkte in till Stockholm………

 

 

 

 

 

 

Min dotter och min son samt hans flickvän fick biljetter till musikalen Priscilla av mig i julklapp, just till kvällens föreställning så nu sitter de på någon trevlig restaurang och äter innan de ska till Göta Lejon……..

 

Barnbarnet, dotterns son fick biljetter till Avicii som spelar på Tele2 Arena………Hoppas att han och hans kompis också får en trevlig kväll…….Det var inte lätt att få biljetter till dit minsann….

 

 

 

Själv ska jag kolla på Djurgården – Asplöven, en mycket viktig match nu inför kvalserien. Hade gärna varit på Hovet men det går ju inte med tanke på Becka och på mina rörelseproblem....…….

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden