Sonjas blogg

Ska vi gå ut?

2014-03-03

 

Iris

 

 

Jag prenumererar på Expressens TV-bilaga som kommer var 14:e dag eller snarare med tidningsbudet på natten mellan söndag-måndag.

I morse blev jag inte direkt glad när jag skulle ta upp tidningen från golvet nedanför brevinkastet.

Iris hade pinkat på tidningen och inte lite heller. Det rann urin från tidningen. Jättekul!.....Det var bara att kasta tidningen i soporna. Hon har aldrig tidigare gjort något liknande utan hon brukar ju alltid använda biabädden som toa. Suck!!! Hoppas att det var en engångsföreteelse…..

 

 

 

 

 

 

 

Leo visar att han vill ha mat genom att stirra ut mig

 

 

 

 

 

 

 

 

Becka visar aldrig att hon vill gå ut.  Inte ens när man står påklädd ute i hallen gör hon någon ansträngning eller visar minsta glädje över att få komma ut.

Hon följer ju med utan problem förstås men hundar brukar bli glada bara man säger ordet ”ut” men inte Becka inte. Ibland får man kalla på henne flera gånger även om det var ett tag sedan hon var ute sist..

 

 

Becka är inte minsta intresserad av att gå ut. Fick kalla på henne flera gånger. Väl ute visade det sig att hon var bra nödig. 

 

 

När Becka väl är ute tycker hon ju att det är kul. Idag ville hon leka med en liten mopsliknande hund. Hon gillar små hundar har jag märkt. Större hundar är dock ”läskiga”….

Sonen gjorde ett stopp vid närbutiken för att hämta ut ett paket

 

 

 

Jag var iväg till fysioterapeuten på eftermiddagen. Jag vill hellre ha tider på förmiddagen men idag skulle en särskild specialist kolla min rygg också och hon hade bara tid nu kl 16.30.

Smärtan i benet har avtagit något och det är verkligen positivt även om ryggen sprängvärker. Nu kan jag i alla fall ta mig fram utan att jag vill skrika vid varje steg.

 

Jag frågade om hon tyckte att jag skulle kontakta läkare för röntgen av ryggen men hon hade samma åsikt som jag har och det är att jag avvaktar och fortsätter med de övningar som jag har ordinerats. En slätröntgen kommer i alla fall inte visa något utan i så fall måste det bli magnetröntgen…..och som hon sa. Diskproblem och ryggvärk tar sin tid innan man får bukt med det…….

 

 

 

 

 

 

Nu är det dags för te och ostmacka……

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden