Sonjas blogg

Åt rätt håll....promenad längs havet...

2014-03-14

 

morse tog sonen hand om veckans tvätt. Tyvärr var en maskin trasig men huvudsaken var i  alla fall att Iris-handdukarna blev tvättade. Han hann med en maskin kläder också.

 

 

Mindre bra är att tvättstugan är stängd i två veckor fr o m måndag för renovering... Jag tänker förstås på alla handdukar. Det lär gå åt en hel del under denna tid för Iris lär ju inte sluta att pinka i bädden….

 

 

 

 

 

 

Jag var tvungen att åka in till apoteket för att hämta ut en större förpackning Alvedon och köpa en burk Tigerbalsam.

Jag bad sonen ta med sig Becka och följa med.

 

 

Passade på att gå in i hälsokostbutiken också för att köpa kokosolja. Fick tips av akupunktören att jag skulle smörja in min torra hud med det. I butiken sa de att jag även kunde äta 1 tsk av oljan varje morgon. Den är bra för immunförsvaret. Det finns mycket nyttigheter i kokos.

 

Timo

 

Utanför butiken mötte vi mysiga Timo som bor granne med oss. Becka blev jätteglad när hon fick syn på honom och vågade till och med fram för att hälsa på honom.

 

 

 

 

 

 

Hur som helst hade jag oerhört ont  efter de korta promenaderna så jag blev väldigt glad när dottern dök upp och erbjöd sig att skjutsa hem mig. Hon jobbade och var på väg att hämta skolbarn.

 

Sonen promenerade hem med Becka. Fast det blev en riktigt lång promenad längs havet i det sköna vädret....

 

Promenad längs havet....

 

 

 

 

 

 

 Fin utsikt...

 

 

 

 

 

 

Promenad senare på dagen....

 

Vacker himmel...

 

 

 

 

 

 

Trött Becka efter dagens äventyr....

 

Trött Leo också...

 

 

 

 

 

 

Jag känner mig mycket bättre men har fortfarande svåra smärtor och då främst när jag går och står stilla en längre stund.. Det går åt rätt håll ändå och det är jag väldigt tacksam över….

 

Längtar efter nästa akupunkturbehandling på onsdag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 1

2014-03-15 13:16:31 - maria

Så vackra bilder, bor ni så nära havet att ni kan gå dit? Blir lite avundsjuk, vi har 20 minuters bilfärd innan vi är vid havet. Skönt att du är lite bättre, hoppas verkligen att det fortsätter så. Ha en riktigt bra helg nu:)Hälsningar Maria
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden