Sonjas blogg

Mediciner....pälsvård..

2014-03-18

 

 

Tog niobussen in till centrum för jag tänkte att om jag är tidigt på apoteket så är det inte så mycket folk där. Pyttsan!

I och för sig var det bara fem personer före mig men herregud vilken tid det tog för var och en och bara en farmaceut i tjänst. Dessutom renoveras det i lokalen så det var rörigt värre.

 

Och till råga på allt fanns bara antibiotikan, Vetrimoxin, till Becka och det var väl den viktigaste medicinen men hon skulle ha smärtstillande antiinflammatoriskt medel också och den fanns förstås inte hemma. Farmaceuten hade inte ens hört talas om den och hon har jobbat länge inom branschen……Ja, hur som helst  får jag inte hämta den förrän efter kl 17 i morgon och det lär jag inte orka efter akupunkturbehandlingen som jag gör tidigare på dagen.

 

Sonen är inte heller hemma då för han ska till Hovet och kolla på Djurgården-Malmö-matchen. Dessutom ska han utföra annat ärende innan dess så han lär åka på dagen. Jag får hämta ut hennes medicin på torsdag morgon.

 

 

 

 

Becka är inte så förtjust i halskragen och jag förstår henne. Det är ganska så trångt här så hon fastnar överallt i möbler och annat. Hon protesterar inte men ser lite lidande ut. Efter många om och men kunde hon somna igår kväll och hon sov hela natten även om det var bökigt med kragen.

Korta stunder får hon vara utan krage men får då ha skon på sig då i stället.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igår kväll fick Leo lite pälsvård. Han njuter verkligen av det och nog behövdes det alltid. Herregud så mycket päls det lossnar…….Jag brukar borsta igenom honom så gott som dagligen men de senaste veckorna har det inte blivit av på grund av mina intensiva smärtor…..

 

Hår från halva Leo....

 

 

Iris päls är betydligt lättare. Hon fäller inte alls lika mycket…..

 

Det gör däremot Becka också. Idag var jag tvungen att dammsuga medan sonen var ute med Becka.

 

Sonen avslutade dock dammsugningen när han kom in. Annars hade det nog aldrig blivit klart…..

 

 

 

 

 

Sonen lagade middag som han har fått göra de senaste veckorna..

Idag blev det pyttipanna, stekt ägg och rödbetor....gott!

 

 

Precis när vi hade ätit klart kom dottern och barnbarnet på ett kort besök. De kom direkt från jobb och skola. Barnbarnet övningskörde med sin mamma. Han blir 18 år i maj och vill ha bil och körkort så fort som möjligt.

 

 

 

 

 

Nu längtar jag efter akupunkturbehandlingen i morgon...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden