Sonjas blogg

Slappardag....

2014-03-21

 

Jag har inte varit utanför dörren på hela dagen även om det har sett inbjudande ut….

 

Solen har tittat fram och det är torrt och barmark igen…skönt….Hoppas att det håller i sig……..men vädret kan ändra sig fort….

 

 

 

 

Såret efter bölden läker bra och magen har inte ännu tagit stryk av pencillinet. Becka får en skvätt havremjölk till medicinen som hon äter vid frukost och kvällsmat. Havremjölk är bra för ömtåliga känsliga magar…..

 

Utslagen efter mat och utevistelse

 

 

 

 

 

 

Jag har inte gjort någon nytta alls idag, förutom att jag har diskat efter måltiderna, utan bara slappat, kollat på inspelad TV-serie som jag har missat, löst korsord och sudoku samt kelat med Becka och Iris. Becka blir lite sotis när Iris ligger i mitt knä så jag får kela med dem båda två samtidigt.

 

Jag mår mycket bättre. Det går åt rätt håll med andra ord...peppar, peppar....

 

 

 

 

 

 

 Katterna fick en ny ampellilja igår och den är populär. Iris ägnar sig åt att tvätta Leo medan hon väntar på att få smaka på växten.. Hon är verkligen omtänksam den katten...Tyvärr är inte Leo alltid så tacksam över hennes omsorg....

 

 

 

 

 

Nu börjar snart hockeyn. Ska kolla på Malmö-Örebro eftersom Djurgårdsmatchen inte visas på TV. Hoppas på Örebrovinst och att Djurgården klarar av Västerås men det blir ingen lätt match på bortaplan....

Enligt experter och Expressenläsare så har Djurgården de bästa hockeyfansen av alla lag i SHL och Allsvenskan. De är helt överlägsna och det kan jag bara instämma med.

Det är oerhört häftigt att vara på Hovet och delta i sången och den härliga stämningen.

Den trogna publiken inspirerar motståndarlagen också. Det har flera lag vittnat om......

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden