Sonjas blogg

Akupunktur....vägbulor..

2014-04-04

 

 

Idag var det dags för akupunkturbehandling igen och det känns mycket bättre i både höft, rygg och ben efter det besöket. Inte alls samma smärtor som tidigare….peppar, peppar...

 

 

 

 

 

 

 

Efter behandlingen gick jag över till köttbutiken och köpte fläskkotletter till middag i morgon och kött till Becka.

 

 

 

 

 

 

Skulle sedan gå till busshållplatsen men kuren var avspärrad med band men det fanns ingen information om varför? Och ingen visste någonting.

 

 

Jag hade ganska så gott om tid så jag tänkte att jag kunde gå ner till pendel-och busstationen och ta bussen där i stället.

På väg ner upptäcker jag en buss som svänger in på en väg som inte alls ska trafikeras med några bussar och ett kvarter bort från ordinarie hållplats.. Det visar sig att de har ändrat busslinjen utan någon som helst information, varken vid hållplatser eller i lokaltidningen.

Folk var minst sagt förbannade eftersom några hade missat tidigare buss som de skulle ha åkt med. Bussen går varje halvtimme.

 

 

 

När ”min” buss äntligen dök upp och jag hade kommit ombord så berättade chauffören att bussbolaget har tröttnat på kommunen. I 1,5 år har bolaget försökt få kommunen att ta bort vägbulor på ett par gator eftersom de slår sönder bussarna.  Men som vanligt händer ingenting när det gäller den här kommunen. Nu hade bussbolaget tröttnat och bara dragit in hållplatserna.

 

Inte nog med att hållplatser är flyttade utan nu får man åka sightseeing runt stan innan man är hemma igen., suck…….Fruktansvärt dåligt att inte informera om ändringarna…….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag kollar på ödesmatchen, Malmö – Djurgården i kvalserien…..Malmö leder med 1-0 efter en period. Djurgården fick ett mål bortdömt. Ingen fattar varför målet inte godkändes för det syntes då inga konstigheter alls med det……Enligt TV-kommentatorer är det domarskandal…….och i en så viktig match

 

Nu står det plötsligt 2 - 3 i period två. Det går fort i hockey.... 

 

 

 

 

 

 

 

Ska senare ta en kort runda med Becka. Det får bli i nästa periodpaus. Hon sover nu.

 

 

Sonen är inte här under kvällen men han har rastat Becka ordentligt under dagen innan han åkte vid 17-tiden….….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden