Sonjas blogg

Dagsregn....god gärning..

2014-04-07

 

 

Dagsregn…….och då vill inte lilla fröken Becka gå ut men hon blev ju tvungen att både gå morgonrundan samt två kortare promenader till under dagen…

 

 

Under den senaste promenaden stannade sonen till vid närbutiken för att köpa mjölk. I vanliga fall brukar vi binda upp Becka i staketet mittemot butikens ingång men där vägrade hon att stå.

Varför? Jo, för att det kom några regnstänk så sonen band fast henne i gallret framför ett av fönstren i stället eftersom hon kunde stå under tak då……vilket accepterades…….Regn och blöta gillar hon definitivt inte…..Det blev många vattenpölar som hon tvingades hoppa över…..

 

 

 

 

 

 

 

Helst intar Becka denna ställning i någon av sofforna. Jag har märkt att hon är ganska så bekväm av sig......

 

 

 

 

 

 

Jag har gjort en god gärning idag.  Jag hade en biljett till kvällens och Djurgårdens viktigaste och sista match i hockeyn på Hovet. Matchen har varit slutsåld länge.

Jag ville gärna se och uppleva matchen på plats men jag gav biljetten till sonen som var förtvivlad över att inte ha fått tag i någon. Jag överlever.....

Många djurgårdsfans har varit desperata i sin jakt efter biljetter så det är synd att inte matchen spelas på Globen i stället. Det hade blivit utsålt där också…..

 

 

Och ännu tristare är det att matchen inte sänds i någon av TV-kanalerna. Viasat har blivit bombade med mail från besvikna DIF-supportrar. Viasat hockey visar Örebro – Malmö och TV 10 sänder Rögle-AIK.

 

 

Man kan se Djurgårdsmatchen på S24 för 99 kr på datorn men jag vill inte gynna blaskan Aftonbladet så jag struntar i det och kollar på Röglematchen i stället. Kan följa hur det går i matchen på DIF:s hemsida……

 

Örebro är redan klara för SHL och Västerås har ingen chans. Det står alltså mellan DIF, Rögle, Malmö och AIK . Ett av lagen följer med upp till SHL. Rögle och DIF har samma poäng men Rögle ett plusmål mer i målskillnad. De andra två lagen ligger strax efter. Spännande värre alltså…..

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden