Sonjas blogg

Kloklippning...vägning...

2014-04-08

 

Hade tvättstugan i morse. Fastigheten jag bor i är byggd i mitten av 60-talet så den är lite sliten. Skönt därför att komma ner i den nyrenoverade ljusa tvättstugan.

 

 

Tidigare var väggarna smutsgula och det trista slitna golvet ska man inte tala om. Fint med klinkers nu i stället.....Bra maskiner är det också....

 

 

 

 

 

 

Direkt när tvätten var klar tog vi pendeltåget till Handen och därefter buss till djurkliniken. Becka fick klorna klippta och så vägdes hon. Vikten är 22,8 kg så hon har gått ner lite grann men inte så mycket de senaste veckorna..

 

Jag blev oerhört imponerad av Becka då bussen invaderades av massor av förskolebarn, ja det måste minst ha varit två klasser om inte mer. Bussen blev knökfull men Becka satt så lugnt trots att barnen nästan fick klättra över henne……Troligen skulle de till Tyresta nationalpark för det är slutstationen på den busslinjen….

 

Becka uppförde sig jättefint på djurkliniken också……..

 

 

Becka har fått syn på en ekorre 

 

 

 

 

Vi tog en promenad därifrån till pendeltåget. Halvvägs blev det tvärnit då Becka fick syn på en jättesöt liten ekorre som strosade runt på gräsmattan. Becka ville gärna sätta fart efter den. Hon hoppade och skuttade, pep och var alldeles till sig…men tji fick hon…..Vi gick vidare till pendeln…..

 

 

Måste säga att vi hade tur med vädret för precis när vi klev av pendeln hemma så kom det några regndroppar. Sedan har regnet öst ner……

 

Becka var glad över att vara hemma hos sitt kära får igen....

 

 

 

 

 

 

Dottern ringde igår kväll. Hon hade precis fått besked om att hon får hyra det fina lilla huset som hon och jag var och tittade på för flera veckor sedan. Självklart var hon jätteglad. Idag betalar hon 10000 kr i månaden för en 2:a och det funkar inte i längden som ensamstående mamma med tonårsson som går i skolan och på en busschaufförslön..

Hon kommer att spara 4000 kr i månadshyra och kommer dessutom närmare sin arbetsplats.

Hon hade precis kommit hem från en 3-dagarsresa till Gävle när hon fick det positiva beskedet. Kul!

 

 

 

 

 

 

 

Sonen kom hem vid midnatt efter Djurgårdsmatchen igår. Han var helt genomblöt, inte på grund av regn utan av svett.

Han har varit på många matcher genom årens lopp men stämningen på Hovet igår var helt outstanding. Biljetten var till en jättebra sittplats men han fick stå hela matchen för det gjorde i stort sett alla i publiken. Alla sjöng och ljudstyrkan var enorm under hela matchen. Folk hoppade upp och ner och kunde inte stå stilla….Till och med bortaklacken (Västerås) rycktes med i den glada stämningen och sången och de applåderade även vid DIF:s mål.

DIF vann med 6-2 och är därmed klara för högsta serien SHL.


 

Så nu har jag sagt upp Viasat hockey som sänder Hockeyallsvenskan och i stället beställt CMore sport där SHL och även fotbollallsvenskan sänds.. Jag kommer dock sakna de trevliga och kunniga kommentatorerna på Viasat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden