Sonjas blogg

Sjukgymnastik....viktökning...

2014-04-10

 

Idag var Becka ensam hemma i tre timmar. Både sonen och jag skulle iväg samtidigt.

 

Sonen skulle först till frisören och det behövdes verkligen. Sedan skulle han till banken.

 

Jag skulle till fysioterapeuten. Kliniken ligger tre långa trappor upp i byggnaden. Nu hade de bytt ut hissen till en supermodern sådan. Den förra var verkligen läskig att åka i. Man trodde hela tiden att den skulle fastna någonstans.

 

Jag ska fortsätta med mina övningar men det var sista besöket om jag nu inte blir mycket sämre eller snarare så måste jag tillbaka om jag opereras i höften men jag har inte hört något från SÖS ännu……

 

 

 

 

 

 

Jag fortsatte sedan in till köttbutiken. Köpte rostbiff och kött till Becka. Träffade på sonen i centrum så vi åkte gemensamt hem efter några inköp till. 

Det var en oerhört glad Becka som mötte oss i dörröppningen. Vi tog en promenad förbi närbutiken för jag skulle hämta ut ett paket.

 

Väntar på matte...

 Nu kommer hon visst....

 

Och vad är det där?

 

Jo, det är en liten katt som försöker gömma sig.....

 

 

 

 

 

 

Sonen wokade rostbiffen och thaigrönsaker och till det serverades curryris. Supergott!

Det blev kvar en del som jag kan värma till middag på lördag då jag är ensam hela dagen. Skönt att slippa laga mat. Jag har blivit ganska så bortskämd nu när sonen har fixat de flesta middagarna de senaste två månaderna.. Han har helt plötsligt blivit intresserad av att laga mat och det beror ju på den långa sjukskrivningen. Inte lätt att vara sysslolös, åtminstone inte för en arbetsnarkoman....

 

 

 

 

 

 

 

Under det senaste dryga året har sonen gått upp minst 20-25 kg om inte mer, mycket på grund av att han slutade snusa och att han inte har kunnat röra sig på samma sätt som tidigare framför allt då på grund av skadan han hade i benet i drygt ett år. 

Han har bara ett par byxor som han kommer i och de hänger just nu på tork efter tvätt.. Han får gå i sina mjukisbrallor till vardags.

 

Det blir alltså till att investera i ett par nya byxor.  Jag sa till honom att skänka alla kläder som han inte kan ha till någon klädinsamling.. Han har ju kläder, framför allt snygga byxor och jeans samt skjortor som han knappt har använt och det är ju synd att slänga dem i soporna.

 

 

 

 

 

 

Sonen är på väg till Tierp med tåg så kvällspromenad och rastning med Becka får jag ta. Inga problem för hon är så duktig trots att jag måste använda kryckorna.

 

 

 

 

För övrigt tänkte jag kolla på inspelade avsnitt av en serie som jag har missat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden