Sonjas blogg

Bilar....balkongen....

2014-04-11

 

Sonen köpte en ny bil igår kväll eller ny är den förstås inte utan en begagnad sådan, en fräsch och mycket välskött BMW.

Han har redan en Volvo som har stått i varmgarage över vintern och fortfarande står där mycket på grund av hans tidigare skadade ben och dessutom för att han inte ville kosta på sig vinterdäck till den eftersom han visste att det inte skulle bli mycket bilkörning för honom på grund av skadan.

Sonen har alltid velat ha en BMW och nu när han fick chansen att köpa en till ett bra pris så tog han den.

 

 

 

 

 

 

 

Mitt yngsta barnbarn som fyller 18 år sent i maj och nu håller på att ta körkort blev oerhört glad och överraskad när sonen (hans morbror) ringde till honom idag och sa att han fick Volvon om han ville ha den.

 

 

 

Volvon är otroligt välvårdad och fin. Avgasröret måste dock bytas och det får han får bekosta själv men för övrigt är den felfri. Dessutom får han betala skatten.  

Föräldrarna blev informerade eftersom sonen ville ha deras medgivande till att grabben får ta emot gåvan.  Han går ju fortfarande på gymnasiet….

 

Först frågade sonen om jag ville ha bilen men jag vill inte ha någon bil……betydligt bättre att barnbarnet får den…..

 

 

 

 

 

 

Jag fick sonen att köpa två par nya byxor idag, ett par beige och ett par blåa chinos. Snacka om att han behövde betydligt större storlek än tidigare. Snygga var de i alla fall…..

 

 

 

 

 

 

 

Jag köpte nya krukor till balkongen och en låda som jag ska odla kryddor/örter i. Dessutom passade jag på att köpa  blommor till kyrkogården dit jag ska i påsk.....

 

 

 

 

 

 

 

Vädret var allt annat än skönt, regnet öste ner mellan varven när det inte duggregnade....

 

 

 

 

 

 

Väl hemma igen skulle Becka få en kort biltur. Hon är verkligen bilrädd. Jag satte mig bredvid henne i baksätet och som hon skakade. Hon tryckte sig mot mig och allt eftersom lugnade hon ned sig. Vi ska ta korta turer regelbundet med henne så att hon vänjer sig….Bilbältet som jag köpte till Sigge passar henne perfekt….

Becka tycker att det är skönt att få komma ur bilen....

 

 

 

 

 

 

 

För omväxling skull lagade jag middag idag. Det blev kycklingfileer i en sås bestående av grädde, creme fraiche, soya och sambal oeklek som tillagades i ugnen. Till det ris och grönsallad. Gott!

 

 

 

 

 

 

 

Just nu kollar jag på hockeymatchen Färjestad - Växjö. 

Växjö gjorde just nu mål. De leder med 2-1 i 3:e perioden men mycket kan hända än.....

 

Och Djurgården vann över Mjällby med 2-0...i fotbollen....Fint!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden