Sonjas blogg

Mysterium.....akupunktur

2014-04-14

 

Tvättstugan i morse igen……..

 

 

 

Jag ringde till tandläkaren och fick en tid i morgon kl 14. Skönt att det kan fixas före påsk……Inte kul med tandvärk och ett stort hål efter plomben.

 

 

 

 

 

 

 

Under större delen av morgonen och förmiddagen har jag letat efter min dörrnyckel. När jag kom hem från kursen igår vid 14-tiden så låste jag upp ytterdörren men sedan dess är nyckeln försvunnen.

 

Jag var inte utanför dörren efter det mer än att jag följde med ner till källaren för att hämta flyttkartonger till dottern men då låste vi upp med sonens nyckel. Jag hade bara källarnycklarna med mig. 

Sonen hjälpte mig att leta under möbler ifall jag hade tappat nyckeln på hallgolvet och katterna kunde ha fått tag  den.

Vi har letat i hela lägenheten, i kläder, väskor, skor, möbler, sopor, ja, överallt men ingen nyckel…

Jag var till och med ner i källarkontoret och letade fast jag vet att jag inte hade med mig nyckeln dit igår kväll. Det hela är ett mysterium……..På nyckeln sitter dessutom en större smyckesten som nyckelring....

 

 

Jag åkte in till en låssmed vid 13-tiden  med sonens nyckel men nyckeln är spärrad så han kunde inte göra en ny. Han sa att jag måste ta kontakt med hyresvärden så att de kan faxa en beställning men de använder sig av en annan låssmed här i stan.

 

När jag var klar med akupunkturbehandlingen som jag skulle till så åkte jag till hyresvärden och hann dit innan de stängde. De faxade iväg en beställning och sedan var det bara att åka till deras låssmed. 270 kr kostade en ny nyckel…..

 

 

 

 

 

 

 

När jag kom hem hade kattmaten och sanden från Animail kommit. Paketet stod utanför min dörr. Undrar hur mycket eller länge  Becka skällde när de ringde på dörren?

 

 

 

 

 

 

 

Jag har precis ätit en jättegod middag, stekt rödspätta, potatis, och grönsaker……Nu sitter jag bara och gäspar…….

 

Becka blev tydligen också trött efter kvällsmaten…….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden