Sonjas blogg

Vårvindar friska.....hantverkare

2014-04-24

 

Är det någonting som jag hatar så är det när man får ett meddelande om att hantverkare ska komma och utföra arbeten i lägenheten och att de kommer  någon gång mellan kl 8 – 16.

 

 

Idag skulle det rensas i ventilationssystemet. Alltså, hur jobbigt är det inte att sitta och vänta när man inte får en mer exakt tid?

 

 

 

 

 

 

Nu hade jag tur eftersom sonen kunde vara hemma medan jag åkte till ICA men jag skulle ha behövt hans hjälp. Nu kunde jag inte handla allt som behövdes men fick det viktigaste med mig ändå.

 

När jag var hemma vid 12-tiden igen så gick sonen iväg på en långpromenad med Becka medan jag fick vänta på hantverkarna. Kl 14 dök "gubbarna"  upp. De hade stora maskiner med sig, vilka levde ett oherrans liv.

Leo blev förstås jätterädd och gömde sig bakom soffan. Iris hade jag stängt in i sovrummet eftersom ytterdörren inte kunde stängas igen på grund av slangar o sladdar. Nyfikna Iris hade helt klart stuckit ut om hon hade haft chansen.

De städade i alla fall efter sig och trevliga var de också så det var ju ett plus.

 

 

 

 

 

 

 

När de var klara kunde jag äntligen koka hundmat till Becka. Kunde ju inte använda spisen tidigare eftersom jag inte visste när ”gubbarna” skulle dyka upp.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fint väder idag också men fortfarande kyliga vindar…….

 

Becka ser något intressant ute på vägen

 

 Bra utsiktsplats

 

Iris gillar sin ampellilja

 

Vilopaus vid småbåtshamnen

 

Promenad längs Ringvägen utmed havet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden