Sonjas blogg

Nya promenadvägar....flytt

2014-04-26

 

Idag har Becka och jag varit ute på flera promenader i det sköna vädret……Vi har bland annat gått vägar som vi aldrig brukar gå på för att se lite nytt…….Kul tyckte Becka som är   intresserad av alla nya dofter…..Jag har sagt det förr men jag har aldrig skådat maken till tik som vill urinmarkera så ofta……

 

 

 

Konstigt att inte mer folk har varit ute och rört på sig. Tycker att det har varit ganska så folktomt hela dagen….men vi mötte en överviktig rottweiler som inte alls blev förtjust när han fick syn på Becka. Tur att husse kunde hålla sin hund. Det såg lite tveksamt ut…..

 

 

 

 

 

 

 

Sonen hjälper sin syster att flytta. Nu kan inte han bära så tunga saker med sin onda axel/arm men med alla pryttlar som dottern har så har han haft fullt upp.

Dessutom har han sett till att många ”onödiga” ting slängs för hon får inte plats med allt. De har hållit på hela dagen och håller på fortfarande. 

 

I morgon får hon och barnbarnet klara sig själva för då kan inte sonen hjälpa dem. Då är det mest flyttkartonger kvar som ska köras över. Den jobbiga biten är där hon flyttar ifrån. Det är tre jättelånga trappor upp i ett gammalt hus utan hiss. De trapporna är jobbiga att gå i utan att bära på någonting.....pust..

 

 

I veckan får sonen hjälpa dem att åka till tippen med alla möbler och annat bråte som ska kastas.

 

 

Den lilla kåken som dottern och barnbarnet flyttar till är jättefräsch så där hade hon tur. Det var många intressenter.

 

 

 

 

 

 

 

 

I morgon är det dags för kurs i vardagslydnad igen. Sonen deltar  med Becka.

Direkt efter kursen åker han vidare till Tele2 Arena för att kolla på fotbollsmatchen Djurgården – Brommapojkarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden