Sonjas blogg

Apotek....cirkus....flytt

2014-05-07

 

Har varit lite mer aktiv idag…Var tvungen att åka in till centrum för att uträtta ärenden på apoteket, Konsum, köttbutiken och bokhandeln……

 

 

 

Jag blev så besviken när jag kom in på apoteket Hjärtat idag för att hämta ut  min blodtrycksmedicin och Alvedon. Jag visste att de hade renoverat  lokalerna men jag gillar inte det nya supermoderna stuket.

Tidigare var det gammal  inbjudande stil med mycket trädetaljer och med ett flertal stolar för trötta ben. Nu steril miljö och endast en trist plaststol för oss kunder att ”slåss” om…..Synd på ett mycket omtyckt apotek…..

 

 

 

 

 

 

 

 

Becka tvärnitade när hon fick syn på cirkustälten......

 

Hon tyckte att det såg väldigt mysko ut....

 

Nu har hon fått syn på de märkliga djuren....

 

Nyfiken som hon är så måste hon ta sig en ordentlig titt....lite spännande var det allt...

 

...så "konstiga" djur...

 

Där fanns både lamadjur, åsnor, kameler och små hästar.....hundarna såg vi aldrig....

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag lagade jag middag för ovanlighetens skull.. Det blev pasta och köttfärssås. Jag bjöd även dottern som var här på en kort visit.... 

 

 

 

Sonen hade hjälpt sin syster igen. Hon skulle iväg med lite möbler, porslin o annat som skulle in i förrådet som jag fixade till henne.

Dessutom hade de kommit från en second hand-butik och hämtat ett lass mycket fina möbler som hon var tvungen att göra sig av med....De blev ju glada förstås....

 

 

Nu har hon en säng, en byrå, ett bord, tjock-TV + bänk, lampor och en massa ”skräp” kvar som hon ska kasta men det får de göra senare i månaden eftersom hon jobbar och SRV bara har öppet vissa tider.

Begriper inte att hon har samlat på sig så mycket….för att inte tala om alla kläder som hon måste sortera och sedan borde hon göra sig av med det mesta…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden