Sonjas blogg

Frissan...ösregn....stukning....

2014-05-19

 

 

 

morse åkte jag till frissan, något som jag borde ha gjort för länge sedan…Så himla skönt att bli av med testarna…… Jag har gått på samma salong i drygt 20 år så till och med under åren som jag bodde i Lund så åkte jag dit. Då kombinerade jag frissabesök med att samtidigt hälsa på barn och barnbarn och ibland passade jag på när jag hade någon hundkurs…….

 

 

När jag var klar hos frissan så började det att regna och inte lite heller. Som tur var hade jag för en gångs skull ett paraply med mig. Regnet fullkomligt vräkte ner……

 

 

 

 

 

 

 

Resan till frissan tar drygt en timme med pendel och buss. På hemvägen hoppade jag av i Haninge centrum för att göra några inköp till både mig själv och min dotter. Hon behövde en antennförstärkare till barnbarnets TV.

Hon har bra bild på TV:n i vardagsrummet men det är väl annars lite dålig mottagning där ute i skogen så bilden på hennes sons TV har varit usel…..Hoppas att det blir bättre nu…….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dottern har kört tyska turister på guidetur hela dagen i Stockholm, ja ända fram till 19.30.

Så långa brukar inte guideturerna vara så man kan ju undra vad de har hittat på. De började kl 11.00 på Stadshuset och sedan är det Vasamuseet, Gamla stan osv.

I morgon är dottern ledig i två dagar för att på torsdag köra en grupp ända upp till Höga Kusten och där blir det övernattning…..

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog för att jag hade ont i foten igår men nu sprängvärker den och har svullnat rejält. Tog ett fotbad och när sonen kom hem för en stund sedan fick han linda den åt mig.

 

 

Verkar som en stukning men jag har ingen aning om när det kan ha ha skett…..När jag var yngre stukade jag fötterna ofta men det är ju några år sedan sist….Ja, alltid ska det vara något…….

 

 

 

 

 

 

 

 

Min bror ringde idag. Jag har inte pratat med honom sedan i julas. Han berättade att de hade köpt en valp, en liten irländsk röd setter. Jag visste att det var på gång för hans fru ville ha en settertik igen och hon ville ha en från en speciell kennel så i februari hade de hämtat den lilla tjejen. Så jäkla kul…..Settrar är en underbar ras.....

Får ta Becka med mig in till Stockholm någon dag och låta hundarna träffas....

 

Älskade Sigge som fick ett alldeles för kort liv.......

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Var ute med Becka när det precis hade slutat regna på eftermiddagen....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden