Sonjas blogg

Diagnos...födelsedag

2014-05-27

 

Var hos ”min” läkare idag och fick diagnoser och en utförlig information både vad gäller blodtrycket, mina ryggproblem och mediciner.

 

Svullnaden i foten är en biverkning från den senaste blodtrycksmedicinen som jag fick på SÖS.

En vanlig biverkning enligt läkaren men jag måste fortsätta med den medicinen åtminstone ett tag till eftersom den är så effektiv. 

Och den svåra smärtan som jag har i höger höft, ben och ända ner i foten kommer från kotförskjutningarna i ländryggen. Det gör ju inte mindre ont av att veta detta men det är skönt att veta att inte även den höften har pajjat ihop.

 

 

Jag är så himla glad att denna privata husläkarmottagning öppnade här förra året för tidigare var det katastrof vad gäller läkare.

På de två vårdcentraler som fanns och fortfarande finns kvar bytte de läkare stup i kvarten och många var missnöjda med behandlingen.. Allt fler av deras patienter har gått över till den nya mottagningen så nu har de ökat från två till fyra läkare. Alla fyra  är äldre erfarna skickliga och mycket vänliga läkare som inger stort förtroende. Skönt att få samma läkare när man behöver anlita mottagningen och slippa rabbla om samma sjukdomshistoria varje gång och dessutom möta en läkare som bryr sig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sonen, Becka och jag åkte över till dottern och barnbarnet för att fira hans 18-årsdag som är i morgon. Den ska han fira hos sin pappa då.

 

 

Meningen var att vi skulle fira barnbarnets födelsedag i helgen eftersom dottern också fyller år snart. Hon fyller i nästa vecka men dottern måste jobba och åka med en grupp på långresa till Danmark så hon blir ju borta torsdag-söndag.

 

 

Barnbarnet fick ju Volvon av sin morbror och jag gav honom presentkort på OKQ8 och det blev han glad över.

Hoppas nu att han klarar körkortet i morgon....lite nervös för teorin är han allt.....

 

 Hos dottern..

 

Figaro kollar ner från övervåningen på Becka

 

 

Becka är ju så bilrädd men resan  gick bra. Det är drygt tre mil till dottern Jag satt bredvid Becka i baksätet och efter ett tag kunde hon slappna av. Ännu bättre gick det på hemvägen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Och nu är Becka ordentligt trött och det är jag också.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden