Sonjas blogg

Rastlös...Tens....hockey..

2013-10-05

 

En varm dag i juni...vilopaus...

 

 

 

Jag känner mig tidvis ganska så rastlös nu när jag inte kan gå några hundpromenader och en dag som denna går jag inte ut frivilligt. Regnet hänger i luften och det blåser kraftigt…..

 

 

 

Problemet är att jag inte kan sitta långa stunder i sträck pga onda höfter och rygg. Jag har fått en Tens-apparat av min sjukgymnast eftersom jag inte kan äta smärtlindrande mediciner.. Den ger lindrande elektriska impulser genom huden som stimulerar nerverna i det behandlade området. Den lindrar alltså den akuta smärtan för stunden men har ingen långvarig effekt....

 

Tens - apparat

 

 

 

 

Rastlösheten kan ha att göra med nymånen också. Nymånen står för tillväxt och vitalitet. Det är en bra tid att förverkliga nya idéer och projekt, t ex att genomföra förändringar som omställningar av kosten, diet, fastekurer, förändringar till en bättre livsföring…Det är en tid då det känns som om vi har fått ny energi och framåtanda.

Under nymåne är det vanligt att tekniska prylar strular och krånglar….

 

 

 

 

 

Jag orkar inte sitta här hela dagen så jag tänker åka till Hovet och kolla på hockeymatchen Djurgården- Björklöven . Tänkte åka vid 13.30-tiden så jag hinner se om jag hittar några varma vantar och även kan strosa runt lite på Globen City.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden