Sonjas blogg

Kul helg....

2013-10-07

 

Helgen har varit kul och innehållsrik tillsammans med ”Djurgårdsfamiljen” och kursdeltagare . I lördags var jag på hockey, Djurgården – Björklöven. Stämningen i hallen går inte att beskriva. Den måste upplevas…..

 

…….och igår var jag på Tele2 arena och på matchen Djurgården-Göteborg och då var det fotboll. En otroligt gladlynt och härlig stämning på läktarna i ett underbart skönt väder. Båda dessa matcher vann Djurgården och det gjorde ju inte saken sämre……

 

 

Jag hade ju också kurs i vardagslydnad på förmiddagen innan fotbollen så det blev en lång dag. Åkte hemifrån kl nio och var inte hemma örrän efter sju på kvällen.

Direkt efter kursen som jag har i Haninge åkte jag in till Stockholm. Eftersom jag inte kunde släpa med mig väskan med termos och kursprylar in på arenan så lämnade jag in den i effektförvaringen på Centralen. Inte billigt precis. 60 kr för ett dygn är rena ockerpriset anser jag eftersom det är det lägsta priset du kan betala även om man bara använder boxen ett par timmar..

Passade på att äta en god och fräsch räksallad på Åhléns innan jag åkte till fotbollen…

 

 

 

 

 

På  vardagslydnaden har det tillkommit en hund, en blandrastik som också har gått kurs hos mig tidigare. Vi tränade mest hälsaträning, inkallning och följsamhet denna gång. Gruppen består mest av unghundar, sju hanhundar o två tikar….

 

 Nyttigt att träna med husse ibland också när det annars är matte som står för träningen

 

 

 

 

 

 

 

När jag kom hem möttes jag av mina katter vid ytterdörren, den glada Iris och den skitsura Leo. Han gillar definitivt inte när matrutinerna ändras. Torrfoder finns ju framme hela tiden men han vill ha sin blötmat på bestämda tider och det är verkligen något han kan framföra högt och ljudligt…..

 

 

 

 

Idag värker hela kroppen så att jag knappt kan gå men det är jag ju tvungen till. Har tvättstugan nu på morgonen. Strax före kl 11.00 måste jag ta pendeln till Handen igen….Ska träffa en mycket intressant person….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden