Sonjas blogg

Medium...

2013-10-08

 

 

Jag besökte ett medium igår. Nej, jag ville inte ha kontakt med andevärlden utan jag ville få en tarotläggning.

 

 

 

Jag hann dock inte mer än att sätta mig ner förrän mediumet säger att hon får kontakt med ett större djur, en hund. Av beskrivningen när det gäller hundens beteende och vårt tighta band sinsemellan så förstår jag genast vilken hund det är som är på ”besök”.  

Det är min älskade Eros som är död sedan två år tillbaka. Det var ett speciellt själsligt band mellan oss som inte går att förklara. Som han kämpade och som vi kämpade tillsammans gav det ju en speciell relation förstås.

 

 

EROS

19/6 2000 - 20/9 2011

 

Jag blev inte direkt förvånad även om det kom oväntat….

Till saken hör att jag aldrig tidigare har träffat det här mediumet och hon visste absolut ingenting om mig. Jag bokade tid från mobil med kontantkort och uppgav bara mitt förnamn vid bokningen.

Jag har ju varit med om detta tidigare hos andra medium även om det är länge sedan sist. Spännande är det i alla fall….och jag går inte till vem som helst utan bara till någon som jag har fått namnet på genom rekommendationer…..Man ska veta att flera av de mest kända medium har blivit alltför penningfixerade och av den anledningen kan ett besök hos dem ofta leda till besvikelse…..

 

 

 

 

På förmiddagen idag var jag och utförde ett pass på rehabkliniken, något jag gör två gånger i veckan. Aj, aj, aj, det var inte skönt men envis som jag är så genomförde jag alla de olika övningarna. Sjukgymnasten beställde en ny Tens-apparat till mig som jag får på tisdag. Den ska vara mer effektiv även om den också bara lindrar för stunden.

 

Och i morgon ska jag till ortopeden på SÖS. Äntligen! Det har jag väntat på länge……

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden