Sonjas blogg

Ortopeden..

2013-10-09

 

Besöket hos ortopeden på SÖS tog nästan hela dagen med resan fram och åter. Jag var där 1,5 timme innan jag skulle träffa läkaren eftersom jag skulle till röntgen först.

Jag fick välja om jag ville operera vänster höft nu eller vänta till ett senare tillfälle.. Jag valde senare eftersom jag vill slutföra mina kurser och så har jag en hel del annat trevligt inbokat i oktober/november som jag inte vill missa.

Dessutom kan jag inte tänka mig att vara nyopererad inför den kalla och kanske snörika vintern eftersom man måste vara oerhört försiktig i flera månader efter op. Vi bestämde att ortopeden hör av sig i februari. Jag lovade att jag skulle kontakta dem tidigare om jag blev sämre.

Jag måste fortsätta med sjukgymnastiken och viktigt är att jag går promenader dagligen så det får jag väl tvinga mig till oavsett väderlek..

 

 

 

 

 

Jag har precis utfört lite skrivjobb som jag skulle dra kopior på. Så fort kopiatorn slås på så kommer min hjälpreda Leo. Han är verkligen fascinerad av denna maskin……

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag ta det lugnt i TV-soffan och kolla på 08-matchen, Södertälje-Djurgården....

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 1

2013-10-10 13:42:50 - Anette, anette.anjo@telia.com

Hej! Vad roligt att du skaffat blogg! Kollade om du hade mailadress, men hittade ingen, men så hittade jag ju bloggen. Allt verkar bra med dej i alla fall. Jag har varit en vecka i Turliet med dotten och familj. Du kan ju kolla db på vovve om du går in. /Kram Anette
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden