Sonjas blogg

Älgjakt....matrester..

2013-10-14

 

Älgjakten i Stockholms län och i södra Sverige startade idag, den 14 oktober.

Det bästa är nog att hålla sig undan. Sprit och dåliga skyttar finns det allt för gott om i skogarna nu i samband med älgjakten…..

 

 

 

Man kan ju kontakta jaktledaren eller viltvårdaren i kommunen för att kolla i vilka skogar jägarna håller till om man nu prompt vill ut i skogen under dessa dagar……

 

 

 

 

 

 

 

 

Någon större risk för att jag skulle hamna framför en jägares kula finns nog inte. Jag har inte varit utanför dörren på hela dagen trots de viktiga promenaderna.. Jag har gjort något som jag aldrig annars gör. Jag har suttit framför TV:n och kollat på flera inspelade avsnitt av en serie som jag har missat.

 

Lite nytta har jag förstås gjort. Jag har dammsugit och lagat mat, vilket jag i och för sig gör varje dag.

 

Leo fäller fortfarande mycket. Det ligger vita tussar överallt....

 

Och vad gäller matlagningen så saknar jag verkligen mina hundar. De har alltid fått alla matrester som jag nu kastar i stället. Det är något jag inte gillar egentligen men jag äter aldrig rester själv så de åker i soporna nu.

 

Och katterna äter inget annat än kattmat. Iris kan i och för sig äta lite kokt torsk men annars fnyser de bara och går därifrån om jag det serveras något annat hemlagat. Inte ens rå nötfärs eller räkor vill de ha. Något som mina tidigare katter har gillat....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden