Sonjas blogg

Aktiv dag...

2013-10-15

 

Om jag inte rörde på mig igår så har jag tagit igen den skadan idag. Jag har varit i farten sedan kl sju i morse då jag hade tvättstugan. 

 

 

 

Medan maskinerna jobbade så utfordrade jag katterna, käkade själv frukost, läste lokaltidningen som man i och för sig gör på fem minuter, diskade, bäddade rent, dammsög, duschade och besvarade några mail.

 

Direkt efter tvättstugan åkte jag till rehabkliniken för sjukgymnastik i en timme. Handlade sedan middagsmat på Coop. Jag gillar inte Coop och det gör tydligen inte så många andra heller för det är alltid folktomt i den stora butiken oavsett när man kommer dit.. Handlar bara där någon enstaka gång eftersom den ligger intill rehabkliniken….

 

När jag kom hem vid ettiden gick jag till vårt grovsoprum som ligger något kvarter bort och kastade den trasiga matberedaren.

 

Passade på att slänga det medicinska fodret som skulle lösa upp stenarna  i Sigges urinblåsa. Han hann inte äta så mycket av det svindyra fodret eftersom han inte kunde äta de sista dygnen…  

 

 

Fina lilla älskade Sigge....

 

 

När jag ändå var ute så tog jag en promenad runt om i området innan jag fixade i ordning middagen, fläskfilé, ris, champinjonsås och sallad….Riktigt gott faktiskt…..

 

Åkte sedan med fembussen till centrum. Var först in på Phone House för att hämta ut en Samsung mobiltelefon som  publiken fick av Djurgården hockey när de spelade mot Karlskrona i fredags. Nej, det är ingen smartphone utan en vanlig mobil som kan vara jättebra att ha som reserv. En liten behändig mobil....

 

 

 

Sedan gick jag vidare till biblioteket där jag har gått med i en bokcirkel. Vi läser ”Ett kort uppehåll på vägen från Auschwitz” av Göran Rosenberg. Den handlar om hans fars väg från Auschwitz till Södertälje. En mycket gripande och tänkvärd bok. Det är inte en bok som man sträckläser direkt men den är väldigt bra…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 1

2013-10-16 19:55:15 - Lenn & de fyras gäng, lennswe@hotmail.com

Synd med inställda kurser. Ha de gott varma hälsningar t er
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden