Sonjas blogg

Kurser....

2013-10-16

 

Idag har jag varit på datakursen igen. Vi gick igenom hur smartphones och iPad fungerar.

Själv har jag ingen smartphone men däremot en iPad och den använder jag väldigt ofta. Verkligen en praktisk surfplatta som jag inte kan tänka mig vara utan....

 

 

 

 

 

 

I många år har jag även haft kurser i samarbete med olika studieförbund och det har aldrig varit några svårigheter för dem att få deltagare till kurserna men det senaste året har jag märkt att de har problem att få ihop tillräckligt med deltagare och då menar jag inte bara till mina kurser utan till kurser överlag och  i helt olika ämnen och hos alla studieförbund.. Lite synd faktiskt. Vad det beror på kan man ju spekulera i men det finns nog flera orsaker.

 

 

 

 

Kursen i hundmassage som jag skulle ha haft två lördagar i rad i Norrtälje med start nu på lördag är inställd. Inte av mig utan av Medborgarskolan eftersom deltagarantalet är för lågt för att det ska vara lönsamt för dem. Jag har haft dessa kurser hos dem i ungefär tio år så det känns lite trist och då tänker jag främst på de deltagare som har anmält sig och sett fram mot kursen och som nu missar den för att inte säga de hundar som nu inte får njuta av den sköna och viktiga massagen…..men som sagt, allt har sin tid…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden